Метален шкаф Carmen CR-1264 J 3791
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Метален шкаф Carmen CR-1264 J 3791

Метален шкаф CR-1264 J от серията метални шкафове на Carmen разполага с две плъзгащи метални врати със стъкло и рафт с регулируема височина. Системата от метални мебели на Carmen включва офис контейнери, метални гардероби за съблекалня, метални контейнери, метални шкафове за документи, кардекс и други.
316,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Метален шкаф Carmen CR-1264 J

Метален шкаф Carmen CR-1264 J е здрава и надеждна офис мебел, подходяща за съхранение на документация, предмети и ценни вещи. Моделът е оборудван с един метален рафт, който може да се регулира по височина в съответствие с конкретната функция на шкафа. Двете врати са плъзгащи се и разполагат със стъклени елементи, които излагат на показ съдържанието на шкафа. Заключващият механизъм гарантира сигурността на вещите в шкафа. Стабилната и издръжлива на натоварване прахово боядисана метална конструкция пък е гаранция за дълготрайна и безпроблемна употреба. 


Надеждно заключване

Всеки един метален шкаф от серия Carmen разполага с достатъчно надежден заключващ механизъм, за да осигури сигурността, на която разчитате за вашата документация и вещи. Всеки шкаф за документи се заключва с уникално ключе, от което получавате по два броя. Специалният цветен механизъм над ключалката показва дали шкафът е заключен или не, за да се ориентирате бързо и лесно.


Конфигурирайте пространството във вашия шкаф според предпочитанията си

Всеки метален шкаф от серия шкафове Carmen разполага с допълнително подсилени рафтове, които можете да размествате, както пожелаете. Тяхната мобилност ви позволява да регулирате височината на отделенията според собствените си предпочитания и нужди. Така можете максимално да използвате капацитета на вашия метален шкаф, за да съхранявате различни по височина папки.


Лесен монтаж

Всички метални шкафове се сглобяват по модулна система изключително лесно и бързо. Следвайте приложените инструкции за монтаж, в които ясно и точно са описани частите на всеки един метален шкаф, както и последователността на съединяването им.


Компактен пакетаж и лесно транспортиране

Всички метални шкафове от серия Carmen се доставят в разглобен вид, опаковани в кашон и придружени от подробна инструкция за монтаж. Всички елементи са подредени и готови за сглобяване след отваряне на кашона. При необходимост от местене на шкафа можете също толкова лесно да го разглобите, приберете в кашона и транспортирате до новото му местонахождение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

3791
28.60 kg
Техническо описание
Цвят
светло сив (ral 7035)
Височина
90 см
Дълбочина
40 см
Ширина
90 см
Материал
праховобоядисан метал
Тип шкаф
за документи
Брой рафтове
1 бр.
Максимална товаропоносимост на един рафт
40 кг
Заключване
Да
Регулируема височина на рафтове
Да
Вместимост стандартни класьори а4 - 7 см
24 бр.
Покритие
гладко
Плъзгащи врати
Да
Стъклени врати
Да
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
93 x 93 x 13.5- Тегло- 28.6 кг.-

Вижте също и: