Офис кресло BRAY - черен 14652
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Офис кресло BRAY - черен 14652

Офис креслото BRAY ще ви накара да ахнете от удобство. Неговите заоблени форми, подлакътниците и допълнителните функции за регулиране ще ви осигурят максимален комфорт, а първокланите материали, от които е изработен, са гаранция за дълъг живот и стил в интериора.
1368,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Авторитетен и луксозен

С луксозната си визия и заоблени форми, офис кресло BRAY ще ви спечели веднага. Авторитетното му излъчване и допълнителните му функции го правят предпочитан избор за модерни мениджърски офиси с дизайнерско обзавеждане. Седалката е широка и удобна. За седящия се грижи високата 76 см и приятно извита облегалка, която има допълнителен пълнеж в зоната на главата. При изработката на BRAY за лицевата му част е използвана естествена кожа, която затвърждава класата и надеждността на модела. Основата е алуминиева и допринася за общата му здравина и стабилност.


Удобство за ръцете

Подлакътниците на стола са част от цялостна конструкция заедно с облегалката и издигат комфорта на най-високо ниво. Те следват формата на ръцете и им дават стабилна опора и сигурност.


Заключване в позиция

Механизмът на креслото позволява заключването на седалка и облегалка в позиция (тип мултиблок). Корекцията става чрез лост под седалката. С едно движение може да настроите параметрите изцяло според своите предпочитания и също толкова бързо да ги върнете в изходна позиция.


Люлеещ механизъм

BRAY ви дава и още една екстра. Люлеещият механизъм на стола позволява да се отпуснете за минути, като активирате функцията посредством лост под седалката. Силата на люлеене се регулира благодарение на кръгъл механизъм, който се настройва според тежестта на седящия.


Регулиране на височината

Офис креслото BRAY има възможност за регулиране във височина. Промяната се извършва плавно благодарение на газовия амортисьор. Така лесно може да нагласите стола си според вашите лични предпочитания или да промените параметрите му посредством лоста отдясно. В най-ниската си позиция седалката се намира на 43 см, а в най-високата – на 47.


360-градусово въртене

Опцията за въртене на 360° дава допълнителна свобода на движение. В натоварения работен ритъм няма да губите и минута – независимо дали трябва да достигнете папки с документи в шкафа зад вас, да вдигнете телефона или да вземете принтирани листове от копирната машина.


Основа от алуминий

Алуминиевата основа тип звезда на BRAY гарантира здравината на модела и допринася за общата му естетическа визия. Колелцата са силиконови и осигуряват безпроблемно и безшумно придвижване. Освен това не надраскват повърхностите, което ги прави особено подходящи за помещения с твърди настилки.


Максимално натоварване: до 130 кг

Качествата на офис креслото са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда. Потопете се в мекотата на вашето кресло и се убедете в здравината му. Освободете съзнанието и отпуснете тялото си - вашият комфорт е гарантиран.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Продуктите от серия офис кресла Carmen са комплектувани и опаковани в разглобен вид, което позволява лесното им транспортиране. Подробен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтажа и демонтажа ще намерите приложени в опаковъчния кашон. Моля, следвайте стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия продукт.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

14652
30.60 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
74 см
Ширина
71 см
Тип стол
Офис кресло
Тип на база
Алуминий
Материал подлакътници
Естествена кожа , Еко кожа
Цялостна височина
119 - 123 см
Дълбочина седалка
50 см
Височина седалка от земята
43 - 47 см
Дължина облегалка
76 см
Коригиране височина
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
130 кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Мултиблок - заключване в различни позиции
Заключване седалка и облегалка в различни позиции
Да
Материал гръб
еко кожа
Материал лицева част
естествена кожа
Диаметър на звезда
64 см
Тип колелца
силиконови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
109 x 65 x 71- Тегло- 30.6 кг.-