Посетителски стол LIMBER - светло жълт 3520793_4

199,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

LIMBER е удобен посетителски стол със стабилна и изключително лека конструкция. Той е идеално решение за големи зали за семинари, конференции, лекции и други събития, тъй като позволява да захванете няколко стола един за друг и да създадете свързана редица. Моделът има възможност за поставяне на столовете един в друг (стифиране) за по-лесно транспортиране и съхранение, без да заема много място. Столът е облечен с висококачествена дамаска, която е устойчива на износване и приятна на допир. За по-лесно почистване дамаската от облегалката може да се отстрани. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".

Техническо описание

3520793_4
7.75 kg
Техническо описание
Дълбочина седалка:
39 см
Височина седалка от земята:
48 см
Дължина облегалка:
48 см
Тип стол:
Посетителски
Тип на база:
Полипропилен
Цялостна височина:
96 см
Ширина:
56 см
Дълбочина:
53 см