Посетителски стол Carmen 1135-1 LUX - тъмносин SC 13993
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Посетителски стол Carmen 1135-1 LUX - тъмносин SC 13993

Стол Carmen 1135-1 LUX е качествено попълнение за всеки офис, конферентна или семинарна зала. Комбинира семпъл и стилен дизайн с практичност и надеждност.
97,92 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Универсален помощник

Благодарение на изчистения си стилен дизайн посетителският стол 1135-1 LUX е подходящ за множество приложения. Перфектна мебел за конферентни зали, столът е не по-малко подходящ и за офиса или за семинарни зали. Изработен е от висококачествена еко кожа и стабилна основа. Комфортът на стола се дължи на широката и мека седалка, както и на ергономичната облегалка. Дизайнът на стол LUX е класически за този вид посетителски столове и се отличава със строгата си бизнес визия. Сред предимствата на практичната мебел се нареждат и възможността за свързване на столовете в редица с помощта на допълнителен аксесоар, както и опцията да се добавят подлакътници за повишаване на комфорта.


Максимално натоварване: до 110 кг

Качествата на посетителския стол са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда. Потопете се в мекотата на вашия стол и се убедете в здравината му. Освободете съзнанието и отпуснете тялото си - вашият комфорт е гарантиран.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

13993
6 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
55 см
Материал
еко кожа
Тип стол
Посетителски
Цялостна височина
82 см
Дълбочина седалка
45 см
Височина седалка от земята
45 см
Дължина облегалка
37 см
Крака - материал
Хром
Максимално натоварване
100 кг
Ширина с подлакътници
53 см
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
82 x 53 x 55- Тегло- 6 кг.-

Вижте също и: