Посетителски стол Carmen 6154 - черен 3641
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Посетителски стол Carmen 6154 - черен 3641

Посетителски стол Carmen 6154 е стилен и комфортен офис стол, част от колекцията офис мебели на Carmen, включваща президентски столове, работни столове и посетителски столове. Изработен е от ефектна комбинация от еко кожа и хром.
316,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Стил и изисканост

Посетителски стол Carmen 6154 е красива и елегантна офис мебел, подходяща за всеки изискан и модерен офис интериор. За изработката е използвана изключително успешно съчетание между качествена еко кожа и хромиран метал. Еко кожата е фина и мека и предлага много високо съотношение на цена / качество. Изборът между няколко разцветки допълнително повишава възможностите за интеграция в различни интериорни пространства, както и съчетанието с разнообразни мебели. За комфорта се грижат двойните възглавници на седалката и облегалката, а за удобство на ръцете са предвидени стилни хромирани подлакътници с меки вложки, тапицирани също с еко кожа. Базата на стола е от тръбна конструкция от хромиран метал и предлага както стабилна опора на офисната мебел, така и визуално допълнение към елегантния дизайн на посетителски стол Carmen 6154. Може да комбинирате столът с разнообразие от мебели от колекцията на Carmen, но ако държите да имате сходни стилово мебели – президентски офис стол 6113 е чудесна комбинация за 6154.


Отпуснете удобно ръцете си

Изключителното удобство на подлакътниците позволява не само на тялото, но и на ръцете да отпочиват, докато стоите вие или вашите клиенти в посетителски стол Carmen. Мекотата и естествените анатомични извивки предизвикват усещане за релаксация, а дългият престой в него ще се превърне в наслада. Освободете се от ежедневното напрежение и отпуснете всяка част от тялото с помощта на посетителски столове Carmen.


Максимално натоварване: до 130 кг

Качествата на посетителския стол са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда. Потопете се в мекотата на вашия стол и се убедете в здравината му. Освободете съзнанието и отпуснете тялото си - вашият комфорт е гарантиран.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Продуктите от серия посетителски столове Carmen са комплектувани и опаковани в разглобен вид, което позволява лесното им транспортиране. Подробен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтажа и демонтажа ще намерите приложени в опаковъчния кашон. Моля, следвайте стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия продукт.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

3641
15.50 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
71 см
Материал
еко кожа
Тип стол
Посетителски
Материал серия
Vivid , Neo
Тип на база
Хром
Материал подлакътници
Хром / Еко кожа
Цялостна височина
106 см
Дълбочина седалка
52 см
Височина седалка от земята
51 см
Дължина облегалка
55 см
Подлакътници
Да
Максимално натоварване
130 кг
Ширина с подлакътници
67 см
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
72 x 57 x 65- Тегло- 31 кг.- К-во единици- 2 бр.

Вижте също и: