Посетителски стол Carmen 6006 - черен 14667
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Посетителски стол Carmen 6006 - черен 14667

Погрижете се за комфорта на всеки, който прекрачи прага на вашия офис с посетителски стол Carmen 6006. С изчистен и модерен дизайн, той ще се впише лесно в различна среда, а стабилната хромирана основа гарантира сигурност и устойчивост при натоварване.
178,56 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Комфорт и семпла визия

Посетителският стол Carmen 6006 е изчистен и стилен. Със своята семпла визия, той предоставя всичко необходимо за вашите гости и едновременно с това се вписва в общия офис дизайн.

Седалката е удобна и голяма, покрита с качествена и лесна за поддръжка дамаска. За добър въздушен поток облегалката е покрита с мрежа, благодарение на което дори и продължителен престой на този стол не води до спарване. Хромираната основа тип „шейна“ осигурява стабилност и надеждност.

 


Подлакътници за повече удобство

В сравнение с повечето посетителски столове, Carmen 6006 разполага и с подлакътници. Те са изработени от черен полипропилен, който допълва цялостната визия на модела. Това дава допълнителен комфорт и прави стола предпочитано решение за всеки офис.


Максимално натоварване до 100 кг.

Посетителският стол Carmen 6006 има надеждна конструкция, която може да издържи на максимално натоварване до 100 кг, без това да се отразява по никакъв начин на неговите качества и здравина. Спазването на указанието за максимална тежест гарантира безпроблемната употреба на стола.


Компактна опаковка и лесен монтаж

Офис столовете на мебели Carmen се изпращат разглобени и добре опаковани, за да се избегнат повреди по-време на транспортирането им до вашия адрес. При доставка, заедно с тях ще получите подробни инструкции за монтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

14667
10.26 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
61 см
Материал
Дамаска , Мрежа
Тип стол
Посетителски
Тип на база
Хром
Материал подлакътници
Полипропилен
Цялостна височина
88 см
Дълбочина седалка
46 см
Височина седалка от земята
43 см
Дължина облегалка
45 см
Подлакътници
Да
Максимално натоварване
100 кг
Ширина с подлакътници
62 см
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
54 x 28 x 58.5- Тегло- 10.26 кг.-