Посетителски стол KELLS - черен 14655
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Посетителски стол KELLS - черен 14655

Посетителският стол KELLS е сигурен начин да направите добро първо впечатление на вашите гости в офиса. Моделът се откроява със стил и качество, което го прави идеален избор за тези, които искат да създадат модерен и луксозен интериор. Той е с голяма и удобна седалка тип кресло, изработена от естествена кожа и стабилна база от хром.
720,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Съчетание на надеждност и лукс

Посетителски стол KELLS се отличава със стабилност и луксозна визия. Изработката е съчетание от висококачествена и устойчива естествена кожа за лицевата част. Към това се добавя надеждна база тип “шейна” от хром. Благодарение на съчетанието на седалка с оптимални размери и комфортна облегалка столът KELLS наподобява кресло.
Със своя забележителен дизайн столът е подходящ акцент за модерни офиси и обществени сгради. KELLS е масивен и впечатляващ, със сигурност вашите гости ще го забележат и ще оценят неговите естетически качества. А впоследствие ще се уверят и в неговото удобство.


Подлакътници за цялостна визия и комфорт

Моделът KELLS разполага с подлакътници, които са естествено продължение на облегалката, отново решени в кожа. Това прави визията на стола цялостна и завършена, а удобството на седящия е добра предпоставка за ползотворни разговори и качествено свършена работа.


Максимално натоварване: до 130 кг

Качествата на посетителския стол са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда. Потопете се в мекотата на вашия стол и се убедете в здравината му. Освободете съзнанието и отпуснете тялото си - вашият комфорт е гарантиран.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Продуктите от серия посетителски столове Carmen са комплектувани и опаковани в разглобен вид, което позволява лесното им транспортиране. Подробен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтажа и демонтажа ще намерите приложени в опаковъчния кашон. Моля, следвайте стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия продукт.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

14655
22.80 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
69 см
Ширина
70 см
Тип стол
Посетителски
Тип на база
Хром
Материал подлакътници
Естествена кожа , Еко кожа
Цялостна височина
89 см
Дълбочина седалка
48 см
Височина седалка от земята
42 см
Дължина облегалка
47 см
Подлакътници
Да
Максимално натоварване
130 кг
Материал гръб
еко кожа
Материал лицева част
естествена кожа
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
73 x 67 x 70- Тегло- 22.8 кг.-