Посетителски стол Prizma - син 11532
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Посетителски стол Prizma - син 11532

Стол Prizma е удобен и функционален избор за офиси, конферентни и семинарни зали. Изработен от качествен материал и стабилна метална конструкция, гарантиращи здравина и устойчивост.
72,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Универсално удобство

Стол Prizma е практичен и функционален, изработен от качествена пластмаса и здрава метална рамка. Материалът, от който са изработени седалката и облегалката, позволява лесна поддръжка и почистване, както и дълъг период на употреба. Металната рамка осигурява стабилност при използване, а краката са снабдени с протектори, които защитават подовите настилки от нараняване. Столовете са леки, удобни и лесно се пренасят от едно място на друго. Стол Prizma предоставя добра опора на тялото, като позволява на потребителя да се настани удобно в продължение на часове. Фигурите на седалката и облегалката придават завършеност на елегантната визия на стола, което го прави подходящ за офиси, стаи за почивка, за аудиторни и семинарни зали или като удобен допълнителен стол. В зависимост от приложението, той може да се съчетае с аксесоари като кошница и масичка.


Максимално натоварване: до 100 кг

Качествата на посетителския стол са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда. Потопете се в мекотата на вашия стол и се убедете в здравината му. Освободете съзнанието и отпуснете тялото си - вашият комфорт е гарантиран.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

11532
5.10 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
54 см
Материал
Полипропилен
Тип стол
Посетителски
Цялостна височина
81 см
Дълбочина седалка
41 см
Височина седалка от земята
48 см
Дължина облегалка
33 см
Крака - материал
праховобоядисан метал
Подлакътници
Не
Максимално натоварване
100 кг
Ширина с подлакътници
53 см
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
81 x 53 x 54- Тегло- 5.1 кг.-