Посетителски стол LIMBER - светло жълт 5621
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Посетителски стол LIMBER - светло жълт 5621

LIMBER е удобен посетителски стол със стабилна и изключително лека конструкция. Той е идеално решение за големи зали за семинари, конференции, лекции и други събития, тъй като позволява да захванете няколко стола един за друг и да създадете свързана редица. Моделът има възможност за поставяне на столовете един в друг (стифиране) за по-лесно транспортиране и съхранение, без да заема много място. Столът е облечен с висококачествена дамаска, която е устойчива на износване и приятна на допир. За по-лесно почистване дамаската от облегалката може да се отстрани.
322,56 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Съвременен дизайн и високо качество

Посетителският стол LIMBER се отличава от повечето подобни модели с модерна и едновременно раздвижена и изчистена визия. Той е изключително лек и същевременно стабилен и здрав, благодарение на висококачествените материали използвани за изработката му. Неговата удобна седалка и висока облегалка за гърба, ще осигурят комфорт, на всеки който се настани в него. Те са покрити с висок клас дамска, която е устойчива на износване и мека на допир. Дамаската на облегалката е под формата на калъфка с дискретна велкро лента, което позволява лесно да я свалите и почистите при необходимост, а междувременно столът продължава дa изглежда все така добре и без нея.


Практичност и функционалност

Посетителският стол LIMBER може да се използва както самостоятелно, така и в комбинация като свържете няколко стола под формата на пейка или цял ред. Бързо и лесно може да захванете няколко стола един за друг посредством застъпване на краката на съседните столове. Също толкова лесно може да ги разделите, за да ги преподредите спрямо вашите нужди и пространството, с което разполагате.

Друго практично предимство на LIMBER e възможността за поставяне един в друг (стифиране). Това позволява по-лесно транспортиранe и удобство при съхранение, тъй като по този начин дори голям брой столове, ще заемат много по-малко място.

 


Максимално натоварване до 130 кг.

Посетителският стол LIMBER е с надеждна и сигурна конструкция, която може да понесе голямо натоварване. Той е подходящ за хора с тегло до 130 кг.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Вашият посетителски стол пристига внимателно опакован в разглобен вид за лесно и безпроблемно транспортиране. Подробен списък на съставните части, както и инструкции за монтаж и демонтаж ще намерите приложени към кашон. Моля, следвайте стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия продукт.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

5621
7.75 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
53 см
Материал
дамаска
Тип стол
Посетителски
Цялостна височина
96 см
Дълбочина седалка
39 см
Височина седалка от земята
48 см
Дължина облегалка
48 см
Крака - материал
полипропилен
Максимално натоварване
130 кг
Ширина с подлакътници
56 см
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
57.5 x 57.5 x 80- Тегло- 31 кг.- К-во единици- 4 бр.