Белина за фаянс Flash, 450 мл 163059
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Белина за фаянс Flash, 450 мл 163059

2,22 лв.
С вкл. данък

    Tags:

Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

  • Препарат за фаянс Flash на марката АКВА ФОРТЕ, известен още и като гръцки кислол. Основното му предназначение е за почистване на баня и санитария. Почиства фаянс, теракот, мрамор. Особено подходящ за третиране на фугите. Продуктът е много ефикасен, когато трябва да се отстранят наслоявания върху плочки, мивки, вани, душове, смесители, джакузи, тоалетни, бидета, писоари и др. Препаратът е извънредно полезен и в противодействието на появата на бактерии и спори в баните. Той освежава тоалетните и мокрите помещения, придавайки им характерен блясък, гланц и чистота.

    Почистващото средство може да се нанесе върху замърсените повърхности, дори и без да се разрежда с вода. След като продуктът се постави върху санитарните покрития, те могат да бъдат третирани с гъба или четка. После препаратът се измива обилно с вода, като действието му е мигновено.

    Капачката на бутилката е оставена от производителя да се върти на свободен ход с оглед защита от деца, тъй като продуктът съдържа опасни химикали. Капачката изисква използването на двете ръце за отваряне, като едновременно се притиска надолу и се върти наляво /резбата е нормална/.

    Препоръчително е при употреба на препарата да сте с ръкавици.

    Продуктът се предлага в разфасовка от 450мл.

Техническо описание

163059