Президентски офис стол Carmen 6113-1 - бял 11296
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Президентски офис стол Carmen 6113-1 - бял 11296

Президентският стол Carmen 6113-1 ще внесе стил и удобство във всеки офис или дом. Допълнителният слой пълнеж на седалката и облегалката осигуряват комфорт на цялото тяло. Столът разполага също и с люлеещ механизъм и възможност за регулиране на височината, спрямо вашия ръст.
351,36 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Стил и комфорт

Президентски стол Carmen 6113 внася стил във всеки офис. Столът е с допълнителен слой пълнеж на седалката и облегалката, които осигуряват комфорт при работа през целия ден. Височината на стола може да се регулира в зависимост от вашите индивидуални предпочитания. Столът е изработен от еко кожа, което прави поддръжката лесна и удобна. Този президентски стол има люлеещ механизъм, като регулирането на силата на люлеене зависи от теглото на седящия, което предразполага тялото да заеме желана позиция за почивка. Подлакътниците на стола са от еко кожа, при използване осигуряват добра опора на ръцете и тялото. Хромираната база предоставя здравина, стабилност и сигурност при движение, а силиконовите колела осигуряват безшумно придвижване и предпазват подовата настилка от надраскване. Президентският стол може да съчетаете с компютърно бюро по ваш избор от богатия асортимент на мебели Carmen.


Отпуснете удобно ръцете си

Изключителното удобство на подлакътниците позволява не само на тялото, но и на ръцете да отпочиват, докато стоите или работите на вашия офис стол. Мекотата и естествените анатомични извивки предизвикват усещане за релаксация, а работният процес се превръща в наслада. Освободете се от ежедневното напрежение и отпуснете всяка част от тялото с помощта на президентски офис столове Carmen.


Коригиране на височината

Функцията за коригиране на височината дава възможност да настроите позицията на вашия офис стол спрямо собствения си ръст, спрямо обзавеждането или дори съобразно настроението си. Само с едно движение на механизма ще постигнете желаната височина. Функцията се регулира чрез газов амортисьор, който е част от самата конструкция.


Завръщане в детството

Благодарение на механизма tilt tension президентският офис стол Carmen 6113 може да бъде фиксиран в изправено положение или да се люлее с различна сила според вашите предпочитания и тегло.Тази изключително отпускаща функция ще ви пренесе от работната атмосфера в друго измерение. Активирането ѝ става бързо и лесно, а използването ѝ ще ви достави пълноценна релаксация. Възползвайте се максимално от функционалността на вашия стол, който е част от изящната серия президентски столове Carmen.


Стабилна хромирана база

Основата на човешкото тяло са краката, а основата на всеки стол е неговата база. Красивата ѝ звездовидна форма допълва перфектно изящната визия на вашия президентски стол, а основните ѝ характеристики стабилност и устойчивост ще внесат сигурност и спокойствие в дома или офиса. Здравата основа на офисни столове Carmen повишава издръжливостта на натоварване и е гаранция за дълъг живот на продуктите.


Силиконови колелца

Силиконовите колелца, монтирани на хромирана база, ви дават неограничена свобода да се придвижвате бързо и лесно из стаята или офиса, както и да позиционирате вашия стол на желаното място. Материалът, от който са направени, не позволява надраскване на повърхността под стола. Изключително безшумни при движение, силиконовите колелца ще допринесат за спокойната атмосфера във всяко помещение.


Свобода на 360°

Осигурете си бърз и лесен поглед върху обстановката навсякъде около вас, благодарение на функцията за завъртане на 360°, в която и да е посока. Почувствайте се неограничени и безгрижни. Възползвайте се от механизма, с който е снабден всеки стол от серия офис столове Carmen, и позволете на движенията ви да бъдат свободни и естествени.


Максимално натоварване до 130 кг

Президентският офис стол Carmen 6113-1 може да носи максимално натоварване от 130 кг. За да сте максимално удовлетворени от вашия стол, винаги го подбирайте спрямо структурата на вашето тяло. Подходящият стол се грижи за нормалната стойка на вашето тяло през целия ден, а по този начин и косвено за вашето здраве и благополучие.


Компактна опаковка

Carmen 6113-1 се доставя в разглобено състояние и добре опакован в кашон, в който ще намерите приложена подробна инструкция за монтаж. Може да я свалите също и от страницата на продукта, като кликнете върху таба „Документация“. Моля, спазвайте посочената в инструкциите последователност от действия, за да избегнете повреди.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

11296
18 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
68 см
Материал
еко кожа
Тип стол
Президентски
Материал серия
Vivid , Neo
Тип на база
Хром
Материал подлакътници
Хром / Еко кожа
Цялостна височина
116 - 126 см
Дълбочина седалка
49 см
Височина седалка от земята
52 - 62 см
Дължина облегалка
64 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
130 кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Диаметър на звезда
70 см
Ширина с подлакътници
65 см
Тип колелца
силиконови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
82 x 32.5 x 64- Тегло- 18 кг.-

Вижте също и: