Президентски офис стол Carmen 7523 - оранжев 11772
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Президентски офис стол Carmen 7523 - оранжев 11772

Президентският офис стол Carmen 7523 предлага повече от обикновен комфорт. В него са събрани функции, които ще осигурят удобство за всяка част от тялото ви. Сред тях са: регулируема облегалка за глава, лумбална опора, регулируеми подлакътници и регулируем люлеещ механизъм.
347,04 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Модерен дизайн и високо качество

Със своя съвременен и функционален дизайн президентският офис стол Carmen 7523 се вписва идеално в интериора на модерния офис. Почти всяка част от него, може да бъде регулирана спрямо вашето тяло и ръст. Можете да коригирате не само цялостната му височина, но и височината на подлакътниците и подглавника. Облегалката му е проектирана да следва извивките на гърба, а за още по-голямо удобство в задната ѝ част е добавена лумбална опора. За изработката на стола са комбинирани различни материи и цветове - полипролилен за базата и подлакътниците, висококачествена дамаска за седалката и фина, еластична мрежа за облегалката за гърба и главата.


Облегалка за глава с регулиране на височината

За да не умалява врата ви по време на работа, президентският офис стол Carmen 7523 има извит подглавник. Той може да бъде регулиран по височина с движение нагоре или надолу – нужни са само няколко секунди и вече може да се облегнете удобно.


Регулируеми подлакътници

Широките подлакътници на президентския офис стол Carmen 7523 също могат да бъдат регулирани по височина. За целта, натиснете и задръжте бутона отстрани, след което вдигнете или свалете според вашите предпочитания.


Заключване на облегалката

Президентският офис стол Carmen 7523 има вграден синхронен механизъм, който ви позволява да фиксирате облегалката и седалката на стола под наклон в най-удобната за вас позиция. Това става, чрез лоста вляво под седалката – натиснете го надолу и облегалката ще остане в избраното положение. С издърпване нагоре, ще освободите механизма, което ви позволява да се люлеете на стола.

 

 


Регулируем люлеещ механизъм

За да се чувствате възможно най-добре в своя нов стол, Carmen 7523 разполага с tilt tension мехзнисъм с функция за люлеене. Чрез въртене на кръглия механизъм под седалката може да регулирате силата, с която се люлее столът, според вашите предпочитания и тегло. В случай, че искате столът да остане статичен, може да изключите люлеенето, като го заключите в изправна позиция или под ъгъл.


Лумбална опора

Облегалката на президентския офис стол Carmen 7523 има вградена лумбална опора в задната ѝ част. По този начин, тя се грижи за правилната позиция на вашето тяло и предотвратява появата на болки в кръста при продължително седене.

 


Коригиране на височината

Президентският офис стол Carmen 7523 е с вграден газов амортисьор за коригиране на височината. За да вдигнете или свалите седалката на стола, използвайте лоста вдясно под нея. Нейната максимална височина от земята е 52 см., а най-ниско може да я спуснете до 44 см.

 


Здрава и стабилна основа с колелца

Основата на президентския офис стол Carmen 7523 е изработена от здрав полипропилен в черен цвят. Нейните 5 колелца ви дават мобилност и вече не е нужно да ставате, за да се придвижите до която и да е точка в офиса.

 


Върнете на 360°

С президентския офис стол Carmen 7523 можете да се обърнете във всяка една посока, благодарение на завъртането на 360° около основата му. Това ви спестява време и ви осигурява неограничена свобода на движенията в седнало положение.

 


Максимално натоварване до 120 кг.

За да прецените дали един стол е подходящ за вашите нужди, не забравяйте да обърнете внимание какво е неговото допустимо натоварване. Президентският офис стол Carmen 7523 е проектиран за максимално натоварване до 120 кг.


Опаковка и монтаж

За по-лесно и безпроблемно транспортиране офис столовете Carmen се изпращат в разглобен вид, добре опаковани в кашон. Към всеки стол са приложени подробни инструкции за монтаж и списък на съставните части. Моля следвайте последователността от стъпки описана в инструкциите.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

11772
14.80 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
60 см
Материал
Дамаска , Мрежа
Тип стол
Президентски
Тип на база
Полипропилен
Материал подлакътници
Полипропилен
Цялостна височина
96 - 104 см
Дълбочина седалка
46 см
Височина седалка от земята
44 - 52 см
Дължина облегалка
52 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
120 Кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Синхронен - заключване на облегалка и седалка в позиции
Коригиране на облегалка за глава
Да
Лумбална опора
Да
Коригиране на височината на подлакътниците
Да
Заключване седалка в различни позиции
Да
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Диаметър на звезда
64 см
Ширина с подлакътници
65 см
Тип колелца
полипропиленови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
58.5 x 28 x 65- Тегло- 14.8 кг.-

Вижте също и: