Президентски офис стол Carmen 7562 - черно - оранжево 14178
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Президентски офис стол Carmen 7562 - черно - оранжево 14178

Президентският офис стол Carmen 7562 е модел с модерен дизайн, удобна мрежеста облегалка и регулируем подглавник. Той може да се люлее или да бъде фиксиран неподвижен в изправена позиция.
237,60 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Безкрайно удобство

Президентският офис стол Carmen 7562 е модел от ново поколение, който цели да ви осигури всичко, от което имате нужда. Той разполага с широка седалка, облегалка, оборудвана с лумбална опора и подглавник с регулируема височина. Комбинацията от всичко това ще се погрижи за правилната стойка на вашето тяло и ще разкрие пред вас нови хоризонти на удобство и комфорт.

Президентският офис стол Carmen 7562 е модел с изключително стилна и модерна визия.


Високо качество на използваните материали

За изработката на президентския офис стол Carmen 7562 са използвани само подбрани материали с доказано качество. Облегалката и подглавника на модела са изработени от здрава мрежа, която няма да се отпусне и да изгуби своята еластичност и качества във времето. Нейното основно предимство е, че позволява постоянна циркулация на въздух, което осигурява комфорт дори и в най-горещите дни.

Меката седалка на модела е изработена от дамаска и порест пенополиуретан, което гарантира, че по повърхността ѝ няма да се появят деформации и неприятни неравности. Подлакътниците и кръстачката на модела са изработени от висококачествен полипропилен с голяма здравина и устойчивост.


Коригиране на подглавника

Подглавникът може да бъде регулиран по височина на няколко нива, бързо и лесно. За да настроите неговата позиция според вашия ръст и предпочитания, трябва само да го хванете и придвижите нагоре или надолу.


Лумбална опора

При избора на нов офис стол най-важни са удобството и правилната, здравословна позиция на гръбначния стълб. При президентския офис стол Carmen 7562 e помислено за това и в задната част на неговата извита облегалка за гърба е поставена лумбална опора.


Регулируем люлеещ механизъм

Доказано е, че за да бъдете максимално пълноценни на работното място, е необходимо да правите периодични почивки, в които да си вземете глътка въздух от работния процес. Президентският офис стол Carmen 7562 ще ви помогне за това, благодарение на вградения в конструкцията му люлеещ механизъм – tilt tension. Той позволява само за миг да се пренесете от натовареното ежедневие в една друга реалност на пълно спокойствие и релакс. За да го активирате, издърпайте лоста в дясно навън, а чрез въртене на механизма под седалката може да регулирате силата на люлеене. Ако поискате стола да остане фиксиран в изправено положение, без да се люлее, върнете навътре лоста в дясно.


Удобни подлакътници

Сред предимствата на стола Carmen 7562 се нареждат и неговите широки подлакътници, изработени от черен полипропилен. Те осигуряват стабилна опора и удобство за ръцете през целия ден.


Коригиране на височината на стола

Благодарение на функцията за коригиране височината на седалката, моделът е подходящ за всички без значение от техния ръст. C помощта на вградения в основата на стола газов амортисьор, лесно може да регулирате височината, като променяте отстоянието на седалката от земята в рамките от 42 до 52 см.


Пълно завъртане на 360°

Президентски офис стол Carmen 7562 ви дава пълна свобода на движението, благодарение на възможността за завъртане на 360°. Това позволява с лекота да общувате с всички около вас и във всеки един момент да може да смените позицията и посоката си.


Здрава и сигурна основа

Carmen 7562 е модел със стабилна и здрава основа от полипропилен. Тя е с форма на звезда и полипропиленови колелца, които са подходящи за помещения с меки настилки и ви позволяват изключително плавно и бързо да се придвижвате заедно със стола от една точка до друга.


Максимално натоварване до 130 кг

Президентският офис стол Carmen 7562 е подходящ за хора с тегло до 130 килограма. За да сте максимално удовлетворени от вашия офис стол, винаги го избирайте спрямо теглото и структурата на вашето тяло.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Всички офис столове Carmen са комплектувани и опаковани в разглобен вид, което позволява лесното им транспортиране. Подробен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтаж и демонтаж ще намерите приложени в опаковъчния кашон. Моля, следвайте стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия продукт.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

14178
11.04 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
53 см
Материал
Дамаска , Мрежа
Тип стол
Президентски
Тип на база
Полипропилен
Материал подлакътници
Полипропилен
Цялостна височина
112 - 122 см
Дълбочина седалка
50 см
Височина седалка от земята
42 - 52 см
Дължина облегалка
70 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
130 кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Коригиране на облегалка за глава
Да
Диаметър на звезда
64 см
Ширина с подлакътници
59 см
Тип колелца
силиконови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
62.5 x 46 x 63- Тегло- 21.8 кг.- К-во единици- 2 бр.

Вижте също и: