Президентски офис стол Carmen 6184 M - сив 15218
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Президентски офис стол Carmen 6184 M - сив 15218

Президентският стол Carmen 6184 M притежава изчистен и стилен дизайн. Изработен е от здрава и еластична текстилна мрежа, еко кожа и стабилна хромирана основа. Столът е с вграден газов амортисьор за коригиране на височината и регулируем люлеещ механизъм.
191,52 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Интересна визия и стил

Стилният и елегантен президентски офис стол Carmen 6184 М ще ви спечели веднага. Дизайнът му е изчистен, но запомнящ се, благодарение на умелото съчетаване на различни материали. Седалката е покрита с лесна за поддръжка еко кожа. Облегалката представлява нейно визуално продължение, образувайки „рамка“ от същия материал, но в добавка има еластична дишаща мрежа с висока издръжливост и добра проветривост. Сред безспорните качества на стола са също приятните извивки на подлакътниците, стабилната опора за гърба и надеждната хромирана основа.


Опора за ръцете

Carmen 6184 M разполага с подлакътници с интересен дизайн. Естествената им извивка предоставя на ръцете комфортна опора. Изработени са от хром и полипропилен, като представляват и безспорен акцент в цялостната визия на стола.


Фиксирана лумбална опора

Моделът се грижи и за правилната позиция на гърба и кръста чрез вградената фиксирана лумбална опора. Така се минимизира натрупването на излишна умора и напрежение дори при продължителен престой в една поза.


Tilt tension механизъм

Механизмът на Carmen 6184 М е т. нар. tilt tension, с функция за люлеене и фиксиране в изправена позиция. В случай че пожелаете да се отпуснете за минути, може просто да издърпате лоста, който се намира вдясно под седалката и да се отпуснете назад. Силата на люлеене се регулира ръчно чрез кръглия механизъм отдолу. Ако пък искате да изключите функцията и да се върнете към задачите си, изправете облегалката и заключете.


Промяна във височината

Благодарение на вградения газов амортисьор промяната на височината се случва плавно и безпроблемно. За целта е предвидена специална ръчка под седалката вдясно. Така лесно може да коригирате стола по този параметър, ако се наложи някой друг да седне на него. В най-ниската си позиция седалката се намира на 44 см от земята, а в най-високата – на 54.

 

360-градусово въртене

Функцията за въртене на 360° е популярно удобство, за чиито предимства рядко се замисляме. Свободата на придвижване и наляво, и надясно в обсега на стола, без да се налага човек да става, пести ценно време и позволява да не се губи концентрация. Независимо дали трябва да достигнете лесно до шкаф с документи, или да вдигнете телефона, Carmen 6184 M ще ви съдейства.


Хромирана основа

Здравината на конструкцията се осигурява от хромирана основа тип звезда. Към нея са добавени полипропиленови колелца, особено подходящи за меки настилки като мокет, килим и други.


Максимално натоварване

Винаги избирайте офис стол според структурата на вашето тяло. Carmen 6184 M е модел, способен да издържи на голямо натоварване до 130 кг. Спазването на това ограничение гарантира безпроблемното функциониране на всички механизми.


Компактна опаковка

Всички офис столове се изпращат в разглобен вид, внимателно опаковани за лесно и безпроблемно транспортиране. Към кашона ще получите списък на съставните части и инструкция за монтаж. Моля следвайте стъпките описани в нея.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

15218
13.50 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
62 см
Материал
Еко кожа , Мрежа
Тип стол
Президентски
Тип на база
Хром
Материал подлакътници
Полипропилен / Хром
Цялостна височина
114 - 124 см
Дълбочина седалка
48 см
Височина седалка от земята
44 - 54 см
Дължина облегалка
70 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
130 кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Диаметър на звезда
70 см
Ширина с подлакътници
62 см
Тип колелца
полипропиленови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
64 x 22.5 x 86- Тегло- 13.5 кг.-