Президентски офис стол Carmen 6682-1 - розов 15421
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Президентски офис стол Carmen 6682-1 - розов 15421

Президентският офис стол Carmen 6682-1 е компактен удобен модел, който разполага с люлеещ механизъм, функция за регулиране на височината и извити подлакътници.
227,52 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Впечатляваща визия, компактни размери

Президентският офис стол Carmen 6682-1 е с масивна осанка, но притежава и едно изненадващо предимство - компактни размери. Благодарение на това спокойно може да се вмести в кабинет с ограничено пространство, в домашни условия или пък в споделен офис. Мекотата на линиите и формите му пък го нареждат сред универсалните мебели, които се вписват добре в различен интериор. Високата и приятно извита облегалка, както и комфортната седалка с допълнително пришита възглавница, са покрити с еко кожа. Тя се отличава с лесна поддръжка и дълъг живот. Основата тип звезда е изработена от полипропилен и дава необходимата здравина на цялата конструкция.


Комфортни подлакътници

Класическият силует на стола се допълва от елегантно извити подлакътници. Изработени са от полипропилен, а в зоната за ръцете имат меки възглавнички от еко кожа. Освен стабилна опора, те придават и изключителна елегантност на модела, като го правят безспорно мебел с присъствие.


Tilt tension механизъм

Столът разполага с класически механизъм – т. нар. tilt tension, който позволява отпускането назад, както и заключването в изправено положение. Така само с едно движение, издърпвайки лоста отдолу вдясно, може да се насладите на кратка почивка в напрегнатия ден. Връщането в първоначалната позиция се случва също толкова лесно. Благодарение на предвидения за целта кръгъл механизъм под седалката може да регулирате силата на люлеене спрямо собственото си тегло.


Коригиране на височината

Carmen 6682-1 притежава възможност за промяна на височината в рамките на секунди. С едно движение на лоста под седалката може да модифицирате стола си така, че да осигури максимално удобство, съобразено със спецификите и нуждите на вашето тяло. Движението е плавно, тъй като моделът разполага с вграден газов амортисьор. В най-ниската си позиция седалката се намира на 40 см от земята, а в най-високата – на 50.


Въртене на 360°

Неограниченият достъп до различни точки от работното ви място, както и свободата да общувате с околните, са гарантирани от опцията за 360-градусово въртене. Функцията пести ценни минути, които са особено важни в забързания ритъм на работното ежедневие. И нещо повече – не се налага да се разсейвате, прекъсвайки важните си задачи.


Надеждност и завършена визия

Основата на модела е изцяло от полипропилен в черен цвят. Така освен необходимата здравина и надеждност, Carmen 6682-1 придобива и визуален завършек. Колелцата са подходящи за меки настилки като мокети и килими. Това ги прави чудесен избор и за работния кът у дома, тъй като са безшумни.


Максимално натоварване: до 120 кг

Функциите и качествата на офис стола са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда. Потопете се в мекотата на вашия стол и се убедете в здравината му. Освободете съзнанието и отпуснете тялото си - вашият комфорт е гарантиран.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Продуктите от серия офис столове Carmen са комплектувани и опаковани в разглобен вид, което позволява лесното им транспортиране. Подробен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтажа и демонтажа ще намерите приложени в опаковъчния кашон. Моля, следвайте стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия продукт.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

15421
17 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
63 см
Тип стол
Президентски
Тип на база
Полипропилен
Материал подлакътници
Полипропилен / Еко кожа
Цялостна височина
106 - 116 см
Дълбочина седалка
50 см
Височина седалка от земята
40 - 50 см
Дължина облегалка
66 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Максимално натоварване
120 Кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Материал седалка
Еко кожа
Материал гръб
еко кожа
Диаметър на звезда
64 см
Ширина с подлакътници
62 см
Тип колелца
Полипропиленови - подходящи за мека настилка
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
59 x 28 x 73- Тегло- 17 кг.-
Материал облегалка
Еко кожа
Газов амортисьор за регулиране на височината
Да
Тип подлакътници
Фиксирани