Работен офис стол Carmen 6591-1 - черен 7274
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Работен офис стол Carmen 6591-1 - черен 7274

Carmen 6591-1 е работен офис стол с изчистен, стилен дизайн. Изработен е от здрава и еластична текстилна мрежа и стабилна хромирана основа. Столът е с газов амортисьор за коригиране на височина и регулируем люлеещ механизъм.
213,12 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Модерен стил и удобство в офиса

Работният офис стол Carmen 6591-1 е модел с удобна седалка и извита мрежеста облегалка, която позволява циркулация на въздуха и се грижи за вашия комфорт през всеки сезон. Той притежава модерен и изчистен дизайн за изработката, на който е използвана комбинация от няколко различни материала. Съчетанието от хромирани елементи и класически черен цвят ще внесе усещане за стил във всеки офис.


Комфортни и здрави подлакатници

Подлакътниците на стола за изработени от черен полипропилен и хром, което гарантира тяхната здравина и устойчивост. Отпуснете спокойно ръце и се насладете на удобството, което осигурява техният наклон.


Регулируем люлеещ механизъм

С Carmen 6591-1 дългите часове зад бюрото са по-приятни благодарение на вградения tilt tention механизъм, който ви позволява да се люлеете на стола или да го фиксирате в изправена позиция. Силата на люлеене може да се регулира чрез въртене на кръглия механизъм под седалката, а ако искате да изключите напълно функцията, натиснете навътре страничния лост.


Коригиране на височината

Височината на работния офис стол Carmen 6591-1 може да се коригира според ръста на седящия. В основата на стола има газов амортисьор, посредством който регулирате разстоянието между пода и седалката от 49 до 57 см. За да настроите височината, използвайте лоста вдясно.


Завъртане на 360º

Възможността за въртене е удобство, с което имате пълна свобода на движенията. Благодарение на него може да се обърнете бързо и лесно, в която и да е посока без да се налага да ставате от стола.


Стабилна основа с колелца

Работният офис стол Carmen 6591 има изключително здрава основа тип „звезда“, изработена от хром. Тя е с пет полипропиленови колелца в черен цвят. С тяхна помощ имате възможност лесно да местите стола, както и да се придвижвате заедно с него в седнало положение до принтера или до бюрото на колегата.


Максимално натоварване: до 100 кг

За да сте максимално удовлетворени от вашия офис стол, винаги избирайте модела спрямо структурата на собственото си тяло. Подходящият стол осигурява комфорт през целия работен ден и поддържа коректна структура на тялото. Не забравяйте, че прекалено малкият и несъобразен с вашите особености стол може да даде негативно отражение върху собственото ви здраве. Не правете компромиси със себе си!


Компактен пакетаж и лесно транспортиране

Продуктите от серия офис столове Carmen се доставят в кашон, в разглобен вид, с подробна инструкция за монтаж. Изключително важно е спазване на реда при сглобяване описан в инструкцията.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

7274
13.80 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
53 см
Материал
мрежа
Тип стол
Работен стол
Тип на база
Хром
Материал подлакътници
Полипропилен / Хром
Цялостна височина
100 - 108 см
Дълбочина седалка
53 см
Височина седалка от земята
49 - 57 см
Дължина облегалка
51 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
100 кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Диаметър на звезда
60 см
Ширина с подлакътници
59 см
Тип колелца
полипропиленови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
66 x 22 x 55- Тегло- 13.8 кг.-

Вижте също и: