Президентски офис стол Carmen 7520 - черен 5552
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Президентски офис стол Carmen 7520 - черен 5552

Ергономичен офис стол Carmen 7520 съчетава съвременен дизайн и висока функционалност. Удобен подглавник, лумбална опора, коригиране на подлакътниците, заключване в позиция, люлеене и регулиране на височината – той ще ви предложи всичко това, за да ви осигури комфорта, който заслужавате по време на работа.
407,52 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Комфорт на най-високо ниво

Ергономичният офис стол Carmen 7520 притежава модерна визия и голям брой функции, които ви позволяват да го настроите и регулирате спрямо вашите предпочитания. Столът е проектиран да осигури не само удобство, но и правилна позиция на тялото. Моделът е с мека седалка и висока, извита облегалка, която е леко разширена в областта на раменете, а в задната ѝ част е заложена регулируема лумбална опора. Комфортът е завършен от регулируеми подлакътници и подглавник, мултиблок механизъм и люлееща функция за релакс.


Отлично качество

Ергономичният офис стол Carmen 7520 е изработен от висококачествени материали, следвайки последните тенденции в офис обзавеждането. За седалката и облегалката му е избрана актуална комбинация от дамаска и мрежа, които се отличават с висока износоустойчивост и еластичност. Базата на стола е изработена от алуминий, което осигурява стабилност и допълва чудесно иновативния му дизайн.


Коригиране на облегалката за глава

Ергономичният офис стол Carmen 7520 се грижи за комфорта на всяка част от вашето тяло, за да сте пълноценни и свежи през целия ден. Неговият мек подглавник ще осигури опора за врата и главата ви. За максимално удобство, той може да се наклони под различен ъгъл само с едно движение напред или назад.  Неговата височина също може да се регулира с помощта на въртящия механизъм от задната страна – развивате, местите нагоре или надолу до желаното ниво и завъртате обратно.


Коригиране на подлакътниците

Подлакътниците на ергономичния офис стол Carmen 7520 имат 5 нива на височина, които са обозначени с цифри отстрани. За да ги регулирате, натиснете бутона от външната страна, задръжте и вдигнете или спуснете до желаното ниво.


Лумбална опора

В задната част на облегалката на ергономичния офис стол Carmen 7520 е вградена малка възглавничка, която осигурява опора в лумбалната област, за да не страдате от болки в кръста. Ако желаете може да промените нейната позиция, чрез преместване нагоре или надолу.  


Мултиблок

С помощта на мултиблок механизма може да заключите стола в избрано положение като фиксирате облегалката и седалката под наклон. Така може да запазите най-удобната за вас позиция. За целта използвайте лоста в ляво под седалката.


Регулируем люлеещ механизъм

За максимален комфорт по време на работа, ергономичният офис стол Carmen 7520 има люлеещ механизъм. Той може да бъде регулиран спрямо вашето тегло и предпочитания от въртящия механизъм под седалката. От него може да коригирате съпротивлението на облегалката при люлеене, а ако искате изцяло да деактивирате люлеещата функция, фиксирайте стола в позиция, чрез мултиблок механизма.


Коригиране на височината на стола

Ергономичният офис стол Carmen 7520 може да бъде регулиран по височина благодарение на вградения газов амортисьор в основата му. Разстоянието на седалката от земята може да се коригира в границите от 45 до 53 см. За да настроите стола според вашия ръст, използвайте лоста в дясно под седалката.


Въртане на 360 °

С ергономичния офис стол Carmen 7520 може да се завъртате, в която и да е посока в седнало положение. Така имате пълна свобода на движенията и по-лесен и бърз достъп до всичко около вас.


Стабилна основа с колелца

Основата на ергономичния офис стол Carmen 7520 е изработена от алуминиева звезда с черни полипропиленови колелца, които са подходящи за меки настилки. Това ви осигурява мобилност и вече няма нужда да ставате, за да се преместите до която и да е точка в офиса.


Максимално натоварване до 130 кг.

Функциите и качествата на ергономичния офис стол Carmen 7520 са съобразени с неговото максимално натоварване до 130 кг. За да ползвате дълго и безпроблемно своя стол, спазвайте допустимото натоварване.


Компактна опаковка

Офис столът се изпраща внимателно опакован в разглобен вид за по-лесно транспортиране. Подробен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтажа и демонтажа ще намерите приложени към кашона. Моля, следвайте стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия продукт.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

5552
17.50 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
65 см
Материал
мрежа
Тип стол
Президентски
Тип на база
Алуминий
Материал подлакътници
Полипропилен
Цялостна височина
115 - 123 см
Дълбочина седалка
50 см
Височина седалка от земята
45 - 53 см
Дължина облегалка
70 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
130 кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Мултиблок - заключване в различни позиции
Коригиране на облегалка за глава
Да
Лумбална опора
Да
Коригиране на височината на подлакътниците
Да
Заключване седалка в различни позиции
Да
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Диаметър на звезда
70 см
Ширина с подлакътници
64 см
Тип колелца
полипропиленови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
73 x 32.5 x 62- Тегло- 17.5 кг.-

Вижте също и: