Ергономичен стол Carmen 7572 - черен 12640
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ергономичен стол Carmen 7572 - черен 12640

Ергономичният стол Carmen 7572 предлага голям брой функции за максимално удобство. Той притежава модерен дизайн, люлеещ механизъм, който може да изключите и функция за заключване на седалката и облегалката в различни позиции. Можете да коригирате височината на стола, както и да регулирате дълбочината на седалката. За изработката му са използвани висок клас материали – алуминий за основата, дамаска за седалката и висококачествена италианска мрежа за облегалката.
718,56 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Основни параметри

  • Auto-weight sensing механизъм
  • Фиксирани подлакътници
  • Заключване на седалка и облегалка в различни позиции
  • Регулируема лумбална опора
  • Височина на седалката от земята 43-51 см
  • Дълбочина на седалката 45-48 см
  • Максимално натоварване 160 кг
  • Силиконови колелца, подходящи за твърда настилка

Модерен и функционален

Елегантният и модерен силует на ергономичния стол Carmen 7572 ще се впише чудесно във всяко офис пространство. Моделът притежава многобройни функции, които го правят комфортен и надежден. Широката и естествено извита облегалка, удобната и мека седалка, стабилната опора за ръцете ще превърнат стола ви в незаменим помощник в дългия и напрегнат ден.


Качествена изработка

Специално подбраните материали, използвани при изработката на този ергономичен стол, ви гарантират спокойствие за неговата дългосрочна и безпроблемна експлоатация. Седалката е покрита с износоустойчива и лесна за поддръжка дамаска, а облегалката – с еластична мрежа, която позволява на тялото да диша и не допуска спарване. Основата и подлакътниците са от алуминий, материал, гарантиращ здравина и надеждност във времето.


Опора за ръцете

Столът предлага допълнително удобство за ръцете. Подлакътниците са стабилни и с идеалната височина, за да поддържат правилния ъгъл спрямо тялото. Изработени са от алуминий, а отгоре са покрити с пластмасови елементи в черно за по-голям комфорт при допир.


Лумбална опора

Carmen 7572 е снабден и с регулируема лумбална опора. Благодарение на тази функция може да изберете най-добрата за кръста ви позиция. Промяната се извършва чрез паралелното плъзгане на две пластини, дискретно разположени на гърба на облегалката.


Фиксиране в позиция

Механизмът за заключване в позиция предоставя възможност за фиксиране на седалката и облегалката под избран от вас ъгъл. Така може да персонализирате стола си до най-малкия детайл, изцяло съобразявайки се с личните си нужди. Корекцията се случва буквално за секунди – чрез натискането на палец под седалката.


Люлеещ механизъм

Carmen 7572 ви предлага възможност за кратък релакс, ако изпитате напрежение в работния процес. Чрез т. нар. auto-weight sensing люлеещ механизъм силата на движение се регулира според тежестта на седящия. Когато решите да продължите със задачите си, изправяте се и заключвате в изправена позиция.


Корекция на дълбочината

Carmen 7572 ви дава още едно средство да се погрижите за здравето и работоспособността си. Дълбочината на седалката се регулира лесно в рамките на 3 сантиметра, така че да пасне на вашите предпочитания. Корекцията се извършва с едно движение при натиснат специално предвиден за целта палец вдясно на седалката.

 


Промяна във височина

Моделът разполага и с лесна и плавна промяна на височината. Седалката може да бъде на отстояние в рамките на 43-51 см от земята. Регулирането се извършва изключително бързо, чрез натискането на палец под седалката, и за секунди се връщате в изходна позиция. Със сигурност опцията ще ви бъде от полза, ако се налага да ползвате едно работно място с колега от друга смяна, например.


Въртене на 360°

В забързаното ежедневие свободата на движение е основен приоритет. Функцията за 360-градусово въртене пести ценни секунди и по-важното – не ви позволява да се разсейвате. Грабнете документите от принтера зад вас или обсъдете набързо важен служебен казус с колегата – и всичко това без да се налага да ставате.


Алуминиева основа

Основата тип звезда, която дава необходимата стабилност на конструкцията, е от алуминий. Цялостната визия на Carmen 7572 е перфектно завършена от силиконови колелца в черно. Благодарение на тях може да се движите спокойно по паркета в офиса, без да нарушавате спокойствието на колегите си.


Опция 2D подглавник

Като опция към модела е наличен подглавник, покрит с дишаща мрежа за добра въздушна циркулация, който може да закупите допълнително. Той се регулира по 2 направления – във височина и ъгъл. Така тялото ви ще получи оптимална стабилност и дългите часове работа няма да са проблем.


Максимално натоварване

Винаги избирайте офис стол според структурата на вашето тяло. Carmen 7572 е модел, способен да издържи на голямо натоварване до 160 кг. Спазването на това ограничение гарантира безпроблемното функциониране на всички механизми.


Компактна опаковка

Всички офис столове се изпращат в разглобен вид, внимателно опаковани за лесно и безпроблемно транспортиране. Към кашона ще получите списък на съставните части и инструкция за монтаж. Моля следвайте стъпките описани в нея.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

12640
20.70 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
68 см
Материал
Дамаска , Мрежа
Тип стол
ергономичен
Тип на база
Алуминий
Материал подлакътници
алуминий
Цялостна височина
100 - 108 см
Височина седалка от земята
43 - 51 см
Дължина облегалка
57 см
Дълбочина на регулируема седалка
45 - 48 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
130 кг
Тип механизъм
Auto weight-sensing - с функция за люлеене с автоматично настройване според тежестта на седящия и възможност за фиксиране в изправена позиция
Лумбална опора
Да
Заключване седалка в различни позиции
Да
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Коригиране на дълбочина на седалка
Да
Диаметър на звезда
70 см
Ширина с подлакътници
61 см
Тип колелца
силиконови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
45 x 65 x 67- Тегло- 20.7 кг.-

Вижте също и: