Ергономичен стол Carmen 7542 - тъмносин 11427
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ергономичен стол Carmen 7542 - тъмносин 11427

Carmen 7542 е модерен ергономичен стол, с който ще се радвате на удобство благодарение на неговите екстри и функции. Моделът е с лумбална опора, регулируеми подлакътници, люлеещ механизъм, амортисьор за коригиране на височината и функция за заключване в позиция.
419,04 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Характеристики на ергономичен стол Carmen 7542

  • Заключване на седалка и облегалка в различни позиции (мултиблок механизъм)
  • Лумбална опора
  • 3D подлакътници – регулиране на височината, ъгъла и движение на падовете напред и назад
  • Удобен подглавник
  • Регулируем люлеещ механизъм
  • Коригиране височина на седалката в диапазон 44 см - 54 см
  • Мека седалка с текстилна мрежа
  • Дишаща облегалка за гърба от мрежа
  • Стабилна основа от алуминий
  • Силиконови колелца, подходящи за твърда подова настилка
  • Максимално натоварване: 130 кг
  • Още подробности може да видите в таб/поле "Техническа информация"

 


Семпъл и функционален

Ергономичният стол Carmen 7542 е модерен и стилен. Неговият елегантен, семпъл силует и разнообразието от функции го правят правилния избор за различни офис помещения и интериорни проекти. Моделът притежава широк набор от функции, които гарантират пълно удобство и поддържане на здравословна позиция дори и при дълги часове работа. Регулируемите подлакътници в 3 направления, корекцията на височината и люлеещият механизъм са сред ключовите му предимства.


Първокласни материали

Моделът е изработен от първокласни материали, които гарантират за неговата  дългосрочна употреба. Той има фиксиран подглавник, който дава допълнителен комфорт на тялото. Столът е покрит с износоустойчива, лесна за поддръжка и проветрива мрежа, която осигурява пълен комфорт за цялото тяло, независимо от продължителността на престой и околните температури. Основата е алуминиева и допринася за безкомпромисната надеждност на Carmen 7542.


3D регулируеми подлакътници

Моделът разполага с 3D регулируеми полипропиленови подлакътници, които гарантират възможност за корекция по 3 параметъра, така че да дадете на ръцете си здравословна опора. Промяната напред-назад се осъществява много лесно чрез издърпване, а тази под ъгъл - чрез леко завъртане настрани. Чрез предвидените отстрани деликатни „палци“ пък може да промените височината им и да я съобразите с конкретната задача или усещането си за удобство.


Регулируема лумбална опора

Ергономичният стол 7542 е оборудван и с регулируема лумбална опора. Тази функция позволява бързо и лесно фиксиране на най-добрата позиция, съобразена с ръста и индивидуалните потребности на седящия. Така със сигурност ще постигнете оптимално удобство и няма да чувствате умора дори и след дълги часове работа.


Механизъм мултиблок

Лесното фиксиране на най-добрата позиция за тялото е осигурено от мултиблок механизма на стола. Той позволява заключване в съответната позиция и бързото му връщане в изходна позиция, когато това е необходимо. Корекцията се извършва с едно движение посредством лоста вдясно под седалката.


Вграден люлеещ механизъм

Ако дългите часове работа ви напрегнат и се нуждаете от няколко минути почивка, използвайте вградения люлеещ механизъм. С едно движение може да активирате функцията и да дадете на тялото си ценен отдих, след което лесно да се върнете в изходна позиция и да продължите с ежедневните си ангажименти.

 


Регулиране на височината

За да се насладите на още по-голямо удобство, моделът предлага и функция за регулиране на височината в диапазон от 10 см. Така в най-ниската си позиция седалката е на отстояние 44 см от земята. Корекцията се осъществява лесно посредством предвидения за целта лост, а газовият амортисьор гарантира плавно и безшумно движение.


360-градусово въртене

Благодарение на 360-градусовото безпроблемно завъртане Carmen 7542 ви дава пълна свобода за придвижване и общуване в офиса, без да губите ценно време. Дали имате неотложен разговор с колегата зад вас, или трябва лесно да достигнете до общия принтер в стаята – вашият стол идва на помощ.


Алуминиева основа

Здравината е обезпечена от основата тип звезда, изработена от алуминий. Освен безспорните си функционални качества като стабилност и надеждност, чрез своя метален отблясък тя представлява допълнителен визуален акцент. Цялостната визия е завършена от силиконови колелца в черно. Те гарантират безпроблемното и безшумно придвижване независимо от настилката в офиса.


Максимално натоварване

Винаги избирайте офис стол според структурата на вашето тяло. Carmen 7542 е модел, способен да издържи на голямо натоварване до 130 кг. Спазването на това ограничение гарантира безпроблемното функциониране на всички механизми.


Компактна опаковка

Всички офис столове се изпращат в разглобен вид, внимателно опаковани за лесно и безпроблемно транспортиране. Към кашона ще получите списък на съставните части и инструкция за монтаж. Моля следвайте стъпките описани в нея.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

11427
16.45 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
74 см
Материал
мрежа
Тип стол
Президентски
Тип на база
Алуминий
Материал подлакътници
Полипропилен
Цялостна височина
119 - 129 см
Дълбочина седалка
49 см
Височина седалка от земята
44 - 54 см
Дължина облегалка
75 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
130 кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Мултиблок - заключване в различни позиции
Лумбална опора
Да
Коригиране на височината на подлакътниците
Да
коригиране на ъгъла на подлакътниците
Да
Заключване седалка в различни позиции
Да
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Дължина
66 см
Изнасяне и прибиране на подлакътниците (напред и назад)
Да
Диаметър на звезда
66 см
Ширина с подлакътници
66 см
Тип колелца
силиконови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
61 x 58 x 73- Тегло- 32.9 кг.- К-во единици- 2 бр.

Вижте също и: