Ергономичен стол Carmen 7577 - син 14638
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ергономичен стол Carmen 7577 - син 14638

Ергономичният офис стол Carmen 7577 е с модерен и изчистен дизайн. Моделът разполага с регулируема лумбална опора, подглавник, амортисьор за коригиране на височината и функция за заключване в позиция. А за да бъде пълен комфортът ви, седалката се регулира в дълбочина.
597,60 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Изчистен и модерен дизайн

За изработването на ергономичния стол Carmen 7577 са използвани първокласни материали, които гарантират дълга и безпроблемна употреба. Висококачествената, мрежеста облегалка осигурява циркулация на въздуха, като същевременно ви дава усещане за прохлада и комфорт през целия работен ден. Моделът ще ви впечатли с изчистен и модерен дизайн, както и голям набор от функции. Той е идеален избор за всички, които искат да добавят стил към интериора в дома или офиса.


Коригиране на височината

В основата на ергономичен стол Carmen 7577 е вграден газов амортисьор, чрез който може да регулирате височината на седалка от земята в рамките от 47 до 57 см. За управлението на тази функция използвайте ръчката вдясно под седалката.


Регулируем люлеещ механизъм

Функцията за люлеене е активна, когато позицията на облегалката е отключена. Силата на люлеене се регулира автоматично според тежестта на тялото ви. Докато се накланяте, механизмът позволява на краката да останат на пода, което подобрява кръвообращението и релаксира тялото ви. При заключване функцията е изключена.


Заключване в позиция

Благодарение на тази функция имате възможност да изберете ъгъла на наклон на облегалката, а заедно с него и на подлакътниците и седалката, и да заключите стола в най-удобната за вас позиция. За да я отключите, е нужно да освободите ръчката под седалката с движение нагоре и навън, след което да натиснете леко облегалката с гърба си назад и столът ще заеме свето нормално положение.


Регулируеми подлакътници

Подлакътниците на стола са лесно регулируеми. За изработването им са използвани меки, полиуретанови покрития, осигуряващи допълнителен комфорт и опора на ръцете и лактите. Регулирането се извършва по три начина – по височина, ъгъл и изнасяне и прибиране напред и назад. За да коригирате нивото им по височина, натиснете бутоните в основата им, от външната страна и преместете нагоре или надолу.


Регулируем подглавник

Моделът разполага с регулируем подглавник, благодарение на който можете да се облегнете удобно назад и да се насладите на комфорта, който той ще ви осигури. Големината и възможността за регулиране на височината му гарантират максимално удобство. За да го настройте спрямо вашия ръст, трябва само да го издърпате нагоре докато намерите идеалната за вас позиция.


Лумбална опора

За да се чувствате удобно на своя офис стол дори след цял ден зад бюрото, той трябва да се грижи за правилната стойка на тялото ви. Carmen 7577 притежава лумбална опора, която се настройва с изтегляне облегалката нагоре или надолу в зависимост от ръста и личните ви предпочитания.


Регулиране дълбочина на седалка

Седалката на Carmen 7577 е не само широка и удобна, но и с регулируема дълбочина в диапазон от 46 до 51 см. С помощта на скрита под седалката (в предната дясна част) ръчка може да я изтеглите напред или да я приберете плътно до облегалката за гърба. За целта издърпайте с пръсти ръчката навън и плъзнете седалката напред или назад според вашите предпочитания. Всичко се случва лесно и плавно и отнема само няколко секунди.


Завъртане на 360°

С функцията за въртене на 360° имате пълна свобода на движението. Това ви
позволява да се завъртите, в която и да е посока заедно със стола, за да общувате по-бързо и лесно с околните.  


Стабилна основа със силиконови колелца

За стабилността на ергономичен стол Carmen 7577 гарантира неговата алуминиева база. Тя е снабдена със силиконови колелца, което ви дава възможност да се придвижвате плавно със стола по всякакви настилки. Те не само са безшумни, но и няма да оставят следи и драскотини по пода.


Максимално натоварване

Винаги избирайте офис стол според структурата на вашето тяло. Carmen 7577 е модел, способен да издържи на голямо натоварване до 130 кг. Спазването на това ограничение гарантира безпроблемното функциониране на всички механизми.


Компактна опаковка

Всички офис столове се изпращат в разглобен вид, внимателно опаковани за лесно и безпроблемно транспортиране. Към кашона ще получите списък на съставните части и инструкция за монтаж. Моля следвайте стъпките описани в нея.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

14638
21.30 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
66 см
Материал
Еко кожа , Мрежа
Тип стол
Президентски
Тип на база
Алуминий
Материал подлакътници
Полипропилен / Хром
Цялостна височина
120 - 132 см
Височина седалка от земята
45 - 57 см
Дължина облегалка
75 см
Дълбочина на регулируема седалка
46 - 51 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
130 кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Мултиблок - заключване в различни позиции
Коригиране на облегалка за глава
Да
Лумбална опора
Да
Коригиране на височината на подлакътниците
Да
коригиране на ъгъла на подлакътниците
Да
Заключване седалка в различни позиции
Да
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Коригиране на дълбочина на седалка
Да
Изнасяне и прибиране на подлакътниците (напред и назад)
Да
Диаметър на звезда
64 см
Ширина с подлакътници
71 см
Тип колелца
силиконови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
64 x 40 x 74- Тегло- 21.3 кг.-