Ергономичен стол Carmen 7582 - син-черен 15105
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ергономичен стол Carmen 7582 - син-черен 15105

Ергономичният стол Carmen 7582 е проектиран да осигури максимално удобство на всяка част от тялото ви. Моделът предлага голям брой функции за регулиране и може да се впише лесно към интериора на съвременния офис благодарение на своя изчистен и модерен дизайн.
331,20 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Модерна визия и удобство

Ергономичният стол Carmen 7582 е с изчистен дизайн и разнообразие от функции. Той съчетава удобство и модерна визия, благодарение на което е с широко приложение в различни офис помещения. Опциите за промяна на множество параметри като височина на седалката, подглавник и подлакътници го правят предпочитан избор за хора, прекарващи дълги часове зад бюро.


Високо качество и издръжливост

При неговата изработка е заложено на материали с високо качество и дълъг живот. Седалката е покрита с износоустойчива дамаска, а облегалката – с мрежа, която гарантира непрестанна циркулация на въздуха. Подлакътниците са изработени от полипропилен. От същия материал е и основата, което придава завършеност на визията.


3D регулиране на подглавника

Подглавникът предоставя възможност за 3D коригиране. Ъгълът се променя по два начина - от основата и от облегалката, а височината - чрез издърпване. Така бързо и лесно може да постигнете максимално удобство и да се радвате на стабилна опора за врата и главата си. Подглавникът е изработен от мрежеста материя, която позволява свободна циркулация на въздуха и не допуска спарване.


3D регулиране на подлакътниците

Подлакътниците предлагат 3D регулиране. Корекцията на височината се случва чрез натискането на копче под самите подлакътници. Ъгълът, както и промяната на позицията напред-назад стават посредством издърпване в съответната посока. Така за секунди може да нагласите опората на ръцете и да им осигурите оптимално удобство в зависимост от потребностите.


Фиксирана лумбална опора

За правилна позиция на гърба, ергономичният стол Carmen 7582 разполага и с фиксирана лумбална опора. Мрежата, с която е покрита, осигурява необходимия комфорт на тялото дори и при продължително седене. Така можете да се потопите в задачите си, без да се притеснявате за последствията върху вашето здраве и тонус.


Мултиблок механизъм

Мултиблок механизмът на Carmen 7582 ви дава възможност за лесна промяна и заключване в съответната позиция. Това носи допълнително удобство в зависимост от потребностите и настроението на ползвателя. Разбира се, с едно движение може да върнете стола в изходно положение.


Регулируем люлеещ механизъм

Carmen 7582 предоставя възможност за кратка почивка по време на работа. Регулируемият люлеещ механизъм се включва чрез лост вдясно под седалката, а силата на движение се коригира чрез кръгъл механизъм под нея. Така може спонтанно да се отдадете на релакс, след което да върнете стола в изправена позиция за секунди и да продължите със задачите си.


Коригиране на височината

Carmen 7582 има опцията за коригиране във височина. В най-ниската си позиция седалката е на 41 см от земята, а в максималната - 47. Безпроблемно може да пригодите стола си според вашия ръст и потребности, след което да го коригирате отново, ако се налага да бъде използван от друг. Всичко се случва плавно благодарение на газовия амортисьор.


Въртене на 360°

360-градусовото въртене ви гарантира необходимата свобода на придвижване. Тази функция е допълнителен бонус в динамичното работно ежедневие, тъй като улеснява неимоверно придвижването за важни документи или пък до бюрото в съседство. И най-важното – пести ценно време.


Стабилна основа

Визията на модела 7582 е изцяло завършена от полипропиленовата основа тип звезда. Тя добавя и необходимата надеждност и здравина на стола. Колелцата, изработени от същия материал пък са особено подходящи за меки настилки и позволяват безпроблемно придвижване.


Максимално натоварване: до 130 кг

Функциите и качествата на стола са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда. Потопете се в мекотата на вашия стол и се убедете в здравината му. Освободете съзнанието и отпуснете тялото си - вашият комфорт е гарантиран.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Продуктът е комплектуван и опакован в разглобен вид, което позволява лесното му транспортиране. Подробен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтажа и демонтажа ще намерите приложени в опаковъчния кашон. Моля, следвайте стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия продукт.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

15105
18 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
67 см
Материал
Мрежа , Дамаска
Тип стол
ергономичен
Тип на база
Полипропилен
Материал подлакътници
Полипропилен
Цялостна височина
107 - 123 см
Дълбочина седалка
47 см
Височина седалка от земята
41 - 47 см
Дължина облегалка
66 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
130 кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Мултиблок - заключване в различни позиции
Коригиране на облегалка за глава
Да
Лумбална опора
Да
Коригиране на височината на подлакътниците
Да
коригиране на ъгъла на подлакътниците
Да
Заключване седалка в различни позиции
Да
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Изнасяне и прибиране на подлакътниците (напред и назад)
Да
Диаметър на звезда
70 см
Ширина с подлакътници
64 см
Тип колелца
полипропиленови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
64 x 39 x 74- Тегло- 18 кг.-