Ергономичен стол Carmen 7579 - червен 15117
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ергономичен стол Carmen 7579 - червен 15117

Carmen 7579 е удобен ергономичен стол с модерен дизайн и здрава алуминиева основа. Със своята широка облегалка, голяма седалка и множеството функции за регулиране, моделът ще ви осигури максимален комфорт през целия работен ден.
515,52 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Футуристична визия и функционалност

Ергономичният стол Carmen 7579 се отличава с модерен дизайн и стабилна основа. Неговата съвременна визия се допълва от множество функции, различни текстури и висококачествена изработка. Седалката и облегалката са широки и удобни, готови да се „пригодят” така, че да създадат необходимия комфорт на тялото за дълги часове работа. Моделът има регулируеми подглавник и подлакътници, както и гръб с интересна форма, която му придава футуристичен вид и го прави още по-впечатляващ.


Висококачествени материали

За изработката на Carmen 7579 са използвани висококачествени допълващи се визуално материали. Меката седалка е покрита с износоустойчива дамаска. За облегалката и подглавника е използвана здрава и еластична мрежа, която позволява добра циркулация на въздуха и не допуска спарване дори и при продължителен престой в най-горещите дни. Подлакътниците са компактни, изработени от полипропилен, а за основата е използван алуминий, гарантиращ надеждността на стола при дългосрочна експлоатация.

 


3D регулиране на подглавника

Подглавникът е с приятна естествена извивка, която позволява да се отпуснете удобно и без напрежение. Подлежи на корекция в 3 направления, за да осигури оптимална позиция на тялото. Ъгълът му се променя от основата, височината му се коригира бързо чрез плъзгане нагоре-надолу, а има и регулиране напред-назад.


Корекция на подлакътниците в 3 посоки

Подлакътниците на стола Carmen 7579 са с 3D регулиране, което дава на ръцете ви изключително удобство. Съвсем лесно, чрез натискане на бутона под тях, можете да промените височината им. Корекцията на ъгъла става чрез завъртане наляво или надясно. Ако пък желаете да ги изместите назад, просто ги издърпайте в желаната посока. Също така, с едно движение можете да ги върнете в изходна позиция.


Фиксирана лумбална опора

Покритата с мрежа лумбална опора на стола гарантира правилната позиция на тялото. Тя е фиксирана и обгръща стабилно гърба на седящия, като не позволява натрупването на излишно напрежение. Материята осигурява необходимата въздушна циркулация, за да е наистина приятен престоят на Carmen 7579.


Мултиблок механизъм

Carmen 7579 е оборудван с мултиблок механизъм, който ви позволява да регулирате стола според личните си предпочитания и да го заключите в тази позиция. С него няма нужда да настройвате всеки път най-удобния за вас ъгъл. Промяната става изключително лесно и бързо, така че винаги можете да се върнете в изходна позиция за секунди, като освободите лоста под седалката.


Регулируем люлеещ механизъм

Столът разполага с регулируем люлеещ механизъм, който се активира чрез лост вдясно под седалката. Силата на люлеене също подлежи на промяна благодарение на кръглия механизъм отдолу. Така без да ставате от стола, можете да се отпуснете за минути и да си осигурите необходимия релакс.


Коригиране на височината

Коригирането на височината на Carmen 7579 се случва плавно благодарение на вградения в стола газов амортисьор. Моделът позволява регулиране в рамките на 10 см, което променя височината на седалката от земята в диапазона 43-53 см. Така можете да направите стола идеален за вас, или пък бързо да го коригирате, ако се налага да го преотстъпите на ваш колега.


360° въртене

Столът позволява безпроблемно 360-градусово въртене в избрана от вас посока. Така без особени усилия можете да разположите задачите си на по-голяма площ, без да се налага да ставате.


Стабилна алуминиева основа

Основата на Carmen 7579 е алуминиева, което гарантира неговата издръжливост и стилен вид. Цялостният дизайн е завършен от силиконови колелца с бели акценти, които придават свеж вид, но и осигуряват лесното и безшумно придвижване на стола по различни повърхности.


Максимално натоварване: 130 кг

Всеки един трапезен стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия трапезен стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.


Опаковка и транспортиране

Всички трапезни столове Carmen се изпращат добре опаковани в разглобено състояние, за да се улесни тяхното транспортиране и да се намали риска от повреди. В опаковката на стола ще откриете списък на съставните части, както и инструкции за монтаж и демонтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

15117
18 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
67 см
Материал
Мрежа , Дамаска
Тип стол
ергономичен
Тип на база
Алуминий
Материал подлакътници
Полипропилен
Цялостна височина
109 - 129 см
Дълбочина седалка
48 см
Височина седалка от земята
43 - 53 см
Дължина облегалка
66 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
130 кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Мултиблок - заключване в различни позиции
Коригиране на облегалка за глава
Да
Лумбална опора
Да
Коригиране на височината на подлакътниците
Да
коригиране на ъгъла на подлакътниците
Да
Заключване седалка в различни позиции
Да
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Изнасяне и прибиране на подлакътниците (напред и назад)
Да
Диаметър на звезда
70 см
Ширина с подлакътници
71 см
Тип колелца
силиконови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
64 x 39 x 74- Тегло- 18 кг.-