Разтегателна трапезна маса DOMINIK - черна 14707
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Разтегателна трапезна маса DOMINIK - черна 14707

Създайте усещане за стил и класа във вашия дом с трапезна маса DOMINIK! Моделът се отличава с естетичен и елегантен дизайн, изпълнен от висококачествени материали. Масата е с кръгъл плот, с диаметър 120 см, който се разтяга посредством синхронен механизъм и допълнителна плоскост, като придобива размери 160 х 120 см.
1785,60 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Класа и стил в трапезарията

Трапезна маса DOMINIK се отличава с елегантност и стил. Цялостната ѝ визия внася класа във всяко помещение. Плотът на масата е в тъмни нюанси, с кръгла форма и диаметър 120 см, а модерният дизайн се допълва от интересна основа, решена в черно. За да бъде удобството пълно, моделът разполага с механизъм за разтягане, благодарение на който масата достига размери 160x120 см. Така DOMINIK се превръща в незаменим съюзник независимо дали искате спокойна вечер в тесен семеен кръг, или пък планирате приятелско събиране.


Висококачествена изработка

За изработката на трапезна маса DOMINIK са използвани висококачествени материали. Плотът - от керамика и МДФ, е с дебелина 20 см и дава необходимата надеждност за дългосрочна и безпроблемна експлоатация. Основата на модела е метална, праховобоядисана в черно и гарантира неговата здравина.

 


Синхронен механизъм за разтягане

Трапезната маса е снабдена със синхронен механизъм за разтягане, който позволява лесна и безпроблемна промяна в големината на плота. Това се случва плавно и интуитивно, без да е необходима сила. За максимално удобство и стабилност масата разполага с допълнителен механизъм за заключване в разтегнато положение.


Подходящи комбинации и завършеност в интериора

Ако искате да съчетаете маса DOMINIK с подходящи трапезни столове, мебели Carmen ще ви предложат разнообразни варианти, съобразени с вашия вкус и интериор. Чудесен избор е моделът DOVER, който осигурява необходимата завършеност на помещението.


Лесен монтаж

Трапезните маси Carmen се сглобяват по модулна система, изключително лесно и бързо. Към масата получавате подробни инструкции за монтаж, благодарение на които ще успеете да я сглобите, без затруднения и чужда помощ.


Компактна опаковка и лесно пренасяне

Всички трапезни маси се доставят в разглобен вид и внимателно опаковани в кашони. Всички елементи може да сглобите лесно, като следвате приложените инструкции. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите масата, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

14707
77.50 kg
Техническо описание
Материал основа
праховобоядисан метал
Дължина маса
120-160 см
Ширина маса
120 см
Височина маса
76 см
Дебелина на плот
20 мм
Материал плот
Керамика , МДФ
Функция разтягане
Да
Брой опаковки
2 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
18 x 130 x 130- Тегло- 56.5 кг.-
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
26 x 26 x 81- Тегло- 21 кг.-