Трапезна маса GEORGIA 12233
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Трапезна маса GEORGIA 12233

GEORGIA е масивна трапезна маса с оригинален и стилен дизайн. Моделът е с голям плот с размери 180 х 100 см., който е изработен от МДФ материал с покритие в мраморен цвят. Интересната основа с необичайна форма също е направена от МДФ, а в долната част от неръждаема стомана.
1318,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Създайте достойната за вас трапезария!

Готови ли сте да изберете трапезна маса, която наистина показва вашата визия за интериорен дизайн? Добавете маса GEORGIA към вашата кухня и я превърнете в истинско бижу. Моделът е изработен от МДФ и неръждаема стомана. Големият плот, с размери 180 х 100 см, е подходящ както за големи семейства, така и за неочаквани приятелски събирания. GEORGIA ще добави блясък във вашия дом.


Висококачествена изработка

Масата е изработена от висококачествени материали. За долната част на основата е използвана неръждаема стомана, която освен здравина, придава също и луксозен вид на модела. Плотът е изработен от МДФ с 48 мм дебелина и гланцово покритие, устойчиво на удари и надрасквания. Цялата конструкция осигурява отлична стабилност, благодарение на своята форма и висококачествени материали, запазва външния си вид с години.


Завършена комбинация

Мебели Carmen предлагат богата колекция от трапезни маси и столове. Маса GEORGIA се комбинира чудесно с трапезен стол GEDLING. Съчетанието им води до стилен и завършен вид в трапезния интериор. За постигане на интересен и артистичен резултат, може да изберете различни цветове за столовете.


Компактна опаковка и лесно пренасяне

Всички трапезни маси се доставят в разглобен вид и внимателно опаковани в кашони. Всички елементи може да сглобите лесно, като следвате приложените инструкции. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите масата, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

12233
76.65 kg
Техническо описание
Материал основа
неръждаема стомана
Дължина маса
180 см
Ширина маса
100 см
Височина маса
76 см
Дебелина на плот
48 мм
Материал плот
МДФ , PVC фолио
Брой опаковки
3 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
10.5 x 111 x 191.1- Тегло- 39.05 кг.-
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
28 x 84.5 x 110.5- Тегло- 21.15 кг.-
Размер опаковка 3 (ВхШхД см)
13.5 x 59 x 108.5- Тегло- 16.45 кг.-