Разтегателна трапезна маса ELK - сива 15076
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Разтегателна трапезна маса ELK - сива 15076

ELK е висок клас трапезна маса с масивна основа, голям керамичен плот и функция за разтягане. В неразтегнато положение масата е 180 см, а в разтегнато достига до забележителните 260 см. Дизайнът на основата е разчупен и оригинален, а праховобоядисаният метал, от който е изработена, гарантира здравина и стабилност.
2160,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Модернистичен дизайн

Правоъгълната трапезна маса ELK впечатлява със стилната си и модерна визия. Благодарение на функцията за разтягане, вече ще можете да посрещате повече гости, без да се притеснявате дали ще има достатъчно място за всички. Дизайнът ѝ комбинира нестандартни крака, които придават впечатляващ вид на модела и оригинална шарка за големия плот с размери 180 см х 90 см.


Първокласна изработка

Ако търсите обзавеждане с надеждно качество, разтегателната трапезна маса ELK ще покрие вашите изисквания. Моделът е с интересни крака от праховобоядисан метал, които осигуряват надеждност и стабилност. Плотът, с дебелина 10 мм, е изработен от керамика. Комбинацията от висококачествените материали, използвани за направата на модела, осигуряват дългата и безпроблемна употреба. 


Функция за разтягане

ELK разполага с удобна функция за разтягане. Трапезната маса е снабдена с модерен и практичен механизъм, елегантно прикрит от двете страни на масата, който ще ви позволи безпроблемно да я разпънете. Благодарение на него, можете да увеличите дължината на масата от 180 см на 220 см.


Съвършена комбинация

Трапезната маса ELK е модел, подходящ за съвременния интериор на модерния дом. Тя се комбинира чудесно по дизайн и визия с трапезни столове HALTON и TIPTON.


Лесен монтаж

Трапезните маси Carmen се сглобяват по модулна система, изключително лесно и бързо. Към масата получавате подробни инструкции за монтаж, благодарение на които ще успеете да я сглобите, без затруднения и чужда помощ.


Компактна опаковка и лесно пренасяне

Всички трапезни маси се доставят в разглобен вид и внимателно опаковани в кашони. Всички елементи може да сглобите лесно, като следвате приложените инструкции. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите масата, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

15076
107 kg
Техническо описание
Материал основа
праховобоядисан метал
Дължина маса
180 - 260 см
Ширина маса
90 см
Височина маса
76 см
Дебелина на плот
10 мм
Материал плот
Керамика
Функция разтягане
Да
Брой опаковки
2 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
15 x 101 x 191- Тегло- 90 кг.-
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
13 x 55 x 108- Тегло- 17 кг.-