Разтегателна трапезна маса ORLANDO - дъб 14010
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Разтегателна трапезна маса ORLANDO - дъб 14010

ORLANDO е стилна и модерна трапезна маса със стабилни метални крака. Плотът й е изработен от МДФ с меламиново покритие, което я предпазва от надраскване. Благодарение на функцията й за разтягане, можете да увеличите дължината от 160 см на 200 см.
1065,60 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Елегантен дизайн и функционалност

Трапезната маса ORLANDO е модел с елегантен дизайн и стилна визия. С нея ще пресъздадете атмосферата от изискан и изтънчен ресторант във вашия дом. Дизайнът на масата комбинира модерни форми за краката и интересна дървена шарка за плота. Той е с размери 160 см х 90 см. Коледа, Великден и всеки един друг делничен ден може да се превърне в празник с маса ORLANDO – с нея посрещането на още гости на трапезата няма да представлява никакъв проблем.  


Първокласна изработка

ORLANDO е маса със здрава конструкция и стабилна основа. Плотът е изработен от МДФ, и е с дебелина от 25 мм. Краката й от праховобоядисан метал, осигуряват надеждна и стабилна основа. Всичко това гарантира дълготрайна и безпроблемна употреба във времето и запазване на безупречния вид на масата.


Практичен механизъм за разтягане

Независимо дали сте поканили гости за специален повод, или сте получили кулинарно вдъхновение и сте подготвили богато меню за вечеря, с ORLANDO ще имате още малко място на масата, благодарение на функцията за разтягане. Чрез нея дължината на плота се увеличава от 160 на 200 см.

 


Съвършена комбинация

Трапезната маса ORLANDO е модел, подходящ за съвременния интериор на модерния дом. Тя може да се комбинира чудесно с трапезни столове със същия тип крака от праховобоядисан метал като модел WIGAN.


Лесен монтаж

Трапезните маси Carmen се сглобяват по модулна система, изключително лесно и бързо. Към масата получавате подробни инструкции за монтаж, благодарение на които ще успеете да я сглобите, без затруднения и чужда помощ.


Компактна опаковка и лесно пренасяне

Всички трапезни маси се доставят в разглобен вид и внимателно опаковани в кашони. Всички елементи може да сглобите лесно, като следвате приложените инструкции. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите масата, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

14010
62.80 kg
Техническо описание
Материал основа
праховобоядисан метал
Дължина маса
160 - 200 см
Ширина маса
90 см
Височина маса
76 см
Дебелина на плот
25 мм
Материал плот
Мдф
Функция разтягане
Да
Брой опаковки
2 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
18.5 x 101 x 171, Тегло: 52 кг.,
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
14 x 25 x 74, Тегло: 10.8 кг.,

Вижте също и: