Разтегателна трапезна маса JURATA - бяла 13938
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Разтегателна трапезна маса JURATA - бяла 13938

JURATA e масивна и луксозна трапезна маса, чиято основа е изработена от праховобоядисан метал, а плотът от керамика. Моделът притежава стабилна конструкция и функция за разтягане. Със своя семпъл и модерен дизайн, тя лесно ще се съчетае с всеки интериорен стил.
2880,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Направете трапезарията си стилна и луксозна

Трапезната маса JURATA е модел със стилна и луксозна визия. Нейният дизайн съчетава плот с елегантна форма и интересна основа. Комбинацията от праховобоядисаната метална основа и керамичния плот придава на модела изтънчен вид. Масата е не само красива, но и изключително практична благодарение на функцията за разтягане. Максималната дължина на плота е 240 см, а стандартната - 160 см, което означава, че ще имате достатъчно място за богата вечеря или весели игри със семейството, дори и без да разтягате масата.


Първокласна изработка

Ако търсите обзавеждане с надеждно качество, разтегателната трапезна маса JURATA ще покрие вашите изисквания. Моделът е с изчистена основа от праховобоядисан метал, която осигурява надеждност и стабилност. Плотът, с дебелина 10 мм, е изработен от керамика. Комбинацията от висококачествените материали, използвани за направата на модела, осигуряват дългата и безпроблемна употреба. 


Практичен механизъм за разтягане

За да се разтяга бързо и лесно, трапезната маса JURATA е снабдена с удобен механизъм. Плотът се разтяга от двете страни на масата, като дължината му се увеличава значително - от 160 см в стандартното си положение до 240 см, така можете да разтегнете само едната му част. 


Съвършена комбинация

Трапезна маса JURATA е модел, подходящ за съвременния интериор на модерния дом. Тя може да се комбинира отлично голяма част от трапезните столове Carmen. Особено подходящи са моделите с тъмни крака от праховобоядисан метал, като CONWAY, SEFTON, BRADFORD и BUXTON.


Лесен монтаж

Трапезните маси Carmen се сглобяват по модулна система, изключително лесно и бързо. Към масата получавате подробни инструкции за монтаж, благодарение на които ще успеете да я сглобите, без затруднения и чужда помощ.


Компактна опаковка и лесно пренасяне

Всички трапезни маси се доставят в разглобен вид и внимателно опаковани в кашони. Всички елементи може да сглобите лесно, като следвате приложените инструкции. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите масата, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

13938
125 kg
Техническо описание
Материал основа
праховобоядисан метал
Дължина маса
160 - 240 см
Ширина маса
90 см
Височина маса
76 см
Дебелина на плот
10 мм
Материал плот
Керамика
Функция разтягане
Да
Брой опаковки
3 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
15 x 101 x 171, Тегло: 74 кг.,
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
67 x 30 x 36, Тегло: 31 кг.,
Размер опаковка 3 (ВхШхД см)
6 x 5 x 79, Тегло: 20 кг.,

Вижте също и: