Трапезен стол LATINA - син 14342
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Трапезен стол LATINA - син 14342

Трапезният стол LATINA притежава елегантна визия и стабилни крака, изработени от праховобоядисан метал. За седалката и облегалката му е използвана висококачествена дамаска с интересна текстура.
172,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Класическа елегантност

Трапезният стол LATINA ще ви спечели със своите класа и елегантност, а деликатните му форми ще ви приканят да се отпуснете в него. Седалката и облегалката са с приятна мекота и естествени извивки. Моделът има и комфортни подлакътници, за да осигури допълнително удобство на ръцете ви. Цялата горна част на LATINA, покрита с дамаска, е капитонирана, което придава на стола индивидуален характер и го превръща в акцент във всяко помещение. Изчистените крака, праховобоядисани в черно, завършват визуално този изключителен стол и го правят стабилен и надежден.


Здравина и стабилност

Използваната за седалката дамаска е деликатна на допир и с високо качество. Основата е метална и с класически дизайн. Благодарение на нейната структура и здравина може спокойно да се насладите на уютна вечеря или просто да си почивате в прегръдката на любимия си стол.


Нестандартни комбинации

Ако сте се спрели на модел LATINA, със сигурност имате изтънчен вкус. Каталогът на мебели Carmen ще ви помогне да надградите своя интериор, като ви предложи интересни възможности за комбинации. Дали ще изберете трапезна маса BRICK с ПДЧ плот и метални крака, или пък ще заложите на нестандартната и луксозна KEM, ви гарантираме, че ще привлечете множество одобрителни погледи.


Стабилност и издръжливост до 100 кг

MERTON е модел със здрава и стабилна основа, която може да издържи максимално натоварване до 100 кг. За да сте сигурни, че столът отговаря на вашите нужди, винаги обръщайте внимание на характеристиката за допустима тежест и спазвайте оказаното ограничение за дълга и безпроблемна употреба.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Бар столът MERTON се изпраща внимателно опакован в разглобен вид, за да се избегнат повреди при транспортирането. В кашона ще намерите приложен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтаж и демонтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

14342
7.40 kg
Техническо описание
Височина
85 см
Дълбочина
60 см
Ширина
50 см
Тип стол
Трапезен
Дълбочина седалка
40 см
Височина седалка от земята
50 см
Дължина облегалка
35 см
Подлакътници
Да
Максимално натоварване
100 кг
Ширина седалка
40 см
Материал - седалка
Дамаска
Материал - крака/база
Праховобоядисан метал
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
21.9 x 56.5 x 68.5- Тегло- 14.8 кг.- К-во единици- 2 бр.