Трапезен стол CAMDEN - тъмнокафяв SF 2 15234
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Трапезен стол CAMDEN - тъмнокафяв SF 2 15234

CAMDEN е стилен трапезен стол, изработен от висококачествена дамаска за горната част и праховобоядисан метал за основата. Моделът е подходящ за интериора на трапезарията у дома, а също и за модерни заведения и луксозни ресторанти.
230,40 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Дискретната елегантност

Елегантност и стил – това е първата асоциация, която създава трапезният стол CAMDEN. Моделът е дискретен като визия, но практичен и многофункционален. Благодарение на класическите си форми, той е подходящ както за заведения с модерен интериор или фоайета на хотели, така и за съвременни жилища. Облегалката с приятна извивка, сякаш обгръща широката и комфортна седалка. За здравината на конструкцията се грижи надеждна основа с изчистени линии.


Безкомпромисно качество

При изработката на CAMDEN са използвани материали с безкомпромисно качество. Дамаската, с която са покрити седалката и облегалката, е мека на допир и достатъчно надеждна за дългосрочна експлоатация. Краката на стола са метални, праховобоядисани в класическо черно и гарантират цялостното ви удобство.


Възможности за комбиниране

Ако търсите цялостно решение за своя дом, Мебели Carmen ще ви предложат разнообразни възможности. Дискретният силует на стол CAMDEN би се комбинирал добре с модерната и луксозна трапезна маса LAGOW. Ако пък търсите по-изчистен дизайн, съчетанието с трапезна маса ROME със сигурност ще ви заинтригува.


Максимално натоварване: 120 кг

Всеки един трапезен стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия трапезен стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.


Опаковка и транспортиране

Всички трапезни столове Carmen се изпращат добре опаковани в разглобено състояние, за да се улесни тяхното транспортиране и да се намали риска от повреди. В опаковката на стола ще откриете списък на съставните части, както и инструкции за монтаж и демонтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

15234
7 kg
Техническо описание
Височина
86 см
Дълбочина
55 см
Ширина
51 см
Материал
дамаска
Тип стол
Трапезен
Дълбочина седалка
45 см
Височина седалка от земята
48 см
Дължина облегалка
38 см
Максимално натоварване
120 Кг
Ширина седалка
51 см
Материал - крака/база
Праховобоядисан метал
Брой опаковки
2 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
55 x 77 x 74- Тегло- 17.7 кг.- К-во единици- 4 бр.
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
48 x 57 x 62- Тегло- 10.4 кг.- К-во единици- 4 бр.