Трапезен стол TEMPE - лате 15398
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Трапезен стол TEMPE - лате 15398

Трапезен стол TEMPE разполага с удобни подлакътници, широки седалка и облегалка, изработени от приятна на допир дамаска и висококачествена силиконова кожа. Интересната му основа е от метал, праховобоядисан в черно. Моделът има функция за въртене на седалката на 360° и връщането ѝ в изходяща позиция.
309,60 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Запомнящ се стил и удобство

Елегантният силует на трапезния стол TEMPE ще прикове вниманието ви веднага. Широк и с приятни извивки, моделът ви приканва да се настаните удобно и да се насладите на незабравими моменти с любимите хора. Високата облегалка и меката седалка се допълват от подлакътници, които ви осигуряват перфектни условия за почивка след изморителен ден. Умелото съчетаване на материали изграждат визия, която е едновременно и запомняща се, и лесна за комбиниране. Въртящата се на 360 градуса основа и функцията за връщане в изходна позиция при изправяне завършват цялостния облик на стола и допринасят за неговите здравина, комфорт и надеждност.


Високо качество и надеждност

При изработката на стола е заложено на висококачествени материали, гарантиращи дълъг живот и лесна поддръжка. Горната част представлява елегантна комбинация от мека на допир дамаска и силиконова кожа с висока износоустойчивост. Основата е метална, праховобоядисана в класическо черно.


Въртене на 360° и връщане в позиция

TEMPE разполага и с допълнителна екстра – възможност за 360-градусово въртене и връщане в изходна позиция. Това ви дава още едно ниво на удобство – ако сте домакин, вече не се налага да ставате, за да достигнете до помощната маса или шкафа за чаши. А общуването с околните е по-лесно, по-сърдечно и без прегради.


Богат избор и комбинации

Характерният и все пак универсален облик на TEMPE ви позволява да постигнете оригинален и различен цялостен дизайн в дома си. Мебели Carmen ще ви предложат богато многообразие от комбинации. Ако сте почитатели на нестандартни и луксозни решения, съчетайте смело с трапезна маса MILAZZO. В случай че търсите по-класическа комбинация, винаги може да се спрете на елегантната и изискана разтегателна маса MIELEC.


Максимално натоварване: 120 кг

Всеки един трапезен стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия трапезен стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.


Опаковка и транспортиране

Всички трапезни столове Carmen се изпращат добре опаковани в разглобено състояние, за да се улесни тяхното транспортиране и да се намали риска от повреди. В опаковката на стола ще откриете списък на съставните части, както и инструкции за монтаж и демонтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

15398
12.70 kg
Техническо описание
Височина
90 см
Дълбочина
70 см
Ширина
67 см
Материал
Дамаска , Еко кожа
Тип стол
Трапезен
Дълбочина седалка
47 см
Височина седалка от земята
55 см
Дължина облегалка
35 см
Подлакътници
Да
Максимално натоварване
120 Кг
Ширина седалка
40 см
Материал - крака/база
Праховобоядисан метал
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
57.5 x 70.5 x 72- Тегло- 12.7 кг.-
Въртене на 360
Да
Връщане в позиция
Да