Работен офис стол LAB - бял AS 11478
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Работен офис стол LAB - бял AS 11478

LAB е висок работен офис стол изработен от полипропилен и еко кожа. Той съчетава нестандартна визия, функционалност и комфорт. Моделът има газов амортисьор за коригиране на височината, регулируем люлеещ механизъм, практични дръжки на гърба на облегалката и регулируема поставка за крака.
362,88 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Нестандартен и удобен дизайн

Дизайнът на работния офис стол LAB e разчупен и едновременно практичен. Визията му се отличава със специфичната по форма облегалка с остри линии и интересната задна част, която я свързва със седалката.

Височината на LAB е по-голяма от стандартната, което го прави идеален за хора, чието естество на работа изисква по-висока позиция на седене. С него ще се радвате на удобство през целия работен ден, благодарение на голямата седалка с дебел пълнеж и широката, извита облегалка, който създава опора и комфорт за гърба.


Коригиране на височината

Работният офис стол LAB е с основа с газов амортисьор, което ви позволява да регулирате неговата височина спрямо вашите нужди. За да вдигнете или свалите седалката, използвайте лоста под нея. Максималната височина на седалката от земята е 75 см., а в най-ниската позиция, тя е на 65 см. разстояние от пода.


Регулируем люлеещ механизъм

За разтоварване и по-голям комфорт по време на работа, работният офис стол LAB притежава люлеещ механизъм. За да го използвате, издърпайте навън лоста под седалката. Ако желаете можете да регулирате съпротивлението на облегалката при люлеене, чрез въртене на кръглия механизъм под седалката.


Регулируема поставка за крака

В основата на високия работен офис стол LAB е добавен ринг за поставяне на краката. За максимално удобство неговата височина може да бъде регулирана чрез въртящия механизъм от вътрешната му страна. Развийте го и преместете нагоре или надолу стъпенката, след което завъртете обратно, за да я фиксирате в желаната позиция.


Практични дръжки

Едно от първите неща в LAB, което ще грабне вниманието ви, е мостът от задната страна, който съединява седалката и облегалката. Неговата горна част завършва с дръжки, които са изключително практични и удобни за поставяне на чанта или връхна дреха. Така те ще са близо до вас и няма да се налага да се разхождате до закачалката.


Стабилна основа с тапи за статичност или колела

Базата на работния офис стол LAB е изработена от висококачествен полипропилен. Нейната основа е под формата на звезда, завършена с тапи, които осигуряват статичност и стабилност на стол. Това е плюс за всички, чиято работа изисква прецизност и не биха искали столът им неволно да се премести в произволна посока.

По желание можете да закупите допълнително колела и да замените тапите с тях, за да сте мобилни дори в седнало положение и да имате по-голяма свобода на движенията.


Завъртане на 360°

Работният офис стол LAB може да се върти на 360°. Благодарение на това може да посегнете към принтера зад гърба ви, да се обърнете бързо към колега и да се извърнете на всяка страна свободно, без да се налага да ставате.


Максимално натоварване до 100 кг.

Високият работен офис стол LAB е разработен да функционира безпроблемно при натоварване до 100 кг. За да сте напълно удовлетворени от своя нов стол, винаги го избирайте като се съобразявате с неговото максимално натоварване.


Опаковка и монтаж

Всички офис столове се доставят внимателно опаковани в разглобено състояние. В кашона ще намерите приложени инструкции за монтаж и демонтаж, както и списък на съставните части. Моля, следвайте инструкциите, за да избегнете повреди, причинени от неправилен монтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

11478
18.20 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
62 см
Материал
еко кожа
Тип стол
Работен стол
Тип на база
Полипропилен
Цялостна височина
111 - 121 см
Дълбочина седалка
47 см
Височина седалка от земята
65 - 75 см
Дължина облегалка
46 см
Коригиране височина
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
100 кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Spring-head mechanism - за регулиране на височината и застопоряване в изправена позиция
Диаметър на звезда
70 см
Стъпенка
Да
Тапи за статичност
Да
Ширина с подлакътници
45 см
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
60 x 50 x 40, Тегло: 18.2 кг.,
Коригиране височина на стъпенката
Да

Вижте също и: