Офис стол Carmen 7552 - черен 3585
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Офис стол Carmen 7552 - черен 3585

Офис стол 7552 е практичен висок работен стол от серията офис столове на Carmen. Изработен е от качествена и устойчива на износване текстилна мрежа.
172,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Височина и практичност

Офис стол Carmen 7552 е специализирана висока мебел, предназначена за специфичните нужди на някои офис интериори. Работният стол е оборудван със специален издължен газов амортисьор, с който цялостната височина възлиза на 114-135 см, а седалката е в диапазона 69-90 см. Дизайнът е подчинен на строг бизнес стил и се отличава с висока практичност и естетика. Облегалката на стола е изработена от здрава синтетична мрежеста материя, която осигурява стабилна опора на гърба и предпазва от запарване и изпотяване. Офис стол Carmen 7552 разполага с въртящ механизъм и функции за регулиране на височината на седалката и наклона на облегалката. Благодарение на мекия пълнеж и на функциите за регулиране, столът разполага с отлична ергономия и комфорт за подобен вид мебел. За още по-удобна употреба е добавена и стабилна поставка за краката във формата на хромиран метален ринг, разположен между базата и седалката на стола, който също се регулира по височина.


Неограничена свобода на движение

Предимството на столовете без подлакътници е, че осигуряват неограничена свобода на движение на тялото и ръцете. Липсата на подлакътници предоставя възможност столът да се нагласи максимално практично и удобно спрямо останалите мебели в стаята. По този начин този стол ще може да се аранжира спрямо височината на бюрото или масата, без подлакътниците да опират или пречат.


Коригиране на височината

Лесно, удобно и бързо. Само с едно движение можете да коригирате височината на вашия работен стол спрямо позицията на заобикалящите го мебели и спрямо вашата собствена височина. Използвайте в максимална степен функцията за коригиране на височината съобразно вашите предпочитания и нужди и ще постигнете максимален комфорт при седене.


Здрава основа с колелца или тапи за статичност

Колелцата, прикрепени към основата на стола, ви осигуряват мобилност и свобода на движенията. Благодарение на тях бързо и лесно можете да се придвижвате, без да ставате.

По желание можете да закупите допълнително тапи за статичност и да замените колелата с тях, ако предпочитате столът да бъде неподвижен, в случай че работата ви изисква по-голяма прецизност.


Почувствай свободата на движение

Вашият офис стол позволява свободно въртене на 360º в безброй обороти. Може да променяте позицията си във всяка една желана посока. Почувствайте свободата и комфорта от движението на своя стол.


Максимално натоварване: до 90 кг

За да сте максимално удовлетворени от вашия офис стол, винаги избирайте модела спрямо структурата на собственото си тяло. Подходящият стол осигурява комфорт през целия работен ден и поддържа коректна структура на тялото. Не забравяйте, че прекалено малкият и несъобразен с вашите особености стол може да даде негативно отражение върху собственото ви здраве. Не правете компромиси със себе си!


Компактен пакетаж и лесно транспортиране

Продуктите от серия офис столове Carmen се доставят в кашон, в разглобен вид, с подробна инструкция за монтаж. Изключително важно е спазване на реда при сглобяване описан в инструкцията.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

3585
14 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
55 см
Материал
мрежа
Тип стол
Офис стол
Тип на база
Полипропилен
Цялостна височина
113 - 135 см
Дълбочина седалка
43 см
Височина седалка от земята
68 - 90 см
Дължина облегалка
45 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Не
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
90 кг
Тип механизъм
Permanent contact mechanism - заключване на облегалката във всяка позиция и коригиране височина на облегалката
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Коригиране височина на облегалка
Да
Диаметър на звезда
56 см
Стъпенка
Да
Ширина с подлакътници
49 см
Тип колелца
полипропиленови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
68 x 56 x 30- Тегло- 14 кг.-
Коригиране височина на стъпенката
Да