Холна маса TURIN - сива 14670
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Холна маса TURIN - сива 14670

Със своя модерен и стилен дизайн холната маса TURIN е чудесно допълнение към съвременните модели дивани и канапета. Тя е с кръгъл керамичен плот и интересни стабилни крака от праховобоядисан метал.
403,20 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Модерна и стилна холна маса

Холна маса TURIN съчетава в себе си всички предимства на модерната и изчистена мебел. Керамичният плот е с диаметър 90 см и осигурява достатъчно функционална площ за практични приложения. Основата e решена с интересни, но семпли праховобоядисани метални крака в черно. TURIN би внесла допълнителен уют и удобство във всеки съвременен интериорен проект. Универсалната ѝ визия позволява лесното ѝ комбиниране с други мебели и я прави предпочитано дизайнерско решение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

14670
29 kg
Техническо описание
Материал основа
праховобоядисан метал
Височина маса
45 см
Дебелина на плот
12 мм
Материал плот
Керамика
Брой опаковки
2 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
10 x 98 x 98- Тегло- 24 кг.-
Диаметър маса
90 см
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
13 x 30 x 47- Тегло- 5 кг.-