Офис кресло TRIM - черно 14653
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Офис кресло TRIM - черно 14653

Висша класа в офис обзавеждането – така може да опишем накратко кресло TRIM. Моделът е перфектното решение за тези, които искат да създадат луксозна и стилна офис среда. Изработен е от висококачествени материали – алуминий за основата и естествена кожа за седалката. С висока облегалка, голяма седалка, удобни подлакътници и допълнителни функции, TRIM гарантира ненадминат комфорт.
1440,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Висококачествени материали и луксозен дизайн

Ако желаете удобно и стилно офис кресло, TRIM е вашият избор. Тази класна мебел съчетава в себе си лукс и комфорт. Изключително изчистената и едновременно с това съвременна визия прави модела предпочитано решение за офиси, в които се налагат дълги часове на работа и бизнес срещи. Креслото TRIM радва окото – то е с меки, заоблени форми, които се допълват от разнообразни функции, гарантиращи първокласно усещане. Високата облегалка с мек пълнеж ви приканва да се настаните удобно. За изработката на TRIM са използвани висококачествени материали – лицевата част е от естествена кожа, притежаваща здравина и висока устойчивост, а базата от алуминий.


Подлакътници за максимално удобство

Подлакътниците на креслото TRIM са решени изцяло в стила на стола – естествено продължават модерната му линия и добавят финален завършек на елегантния му дизайн. Те гарантират максимално удобство дори и при дълги часове седене благодарение на комфортната си извивка, която осигурява стабилна опора за ръцете.


Заключване в удобна позиция

Офис креслото TRIM е снабдено с механизъм (мултиблок), чрез който облегалката се заключва в различни позиции. Промяната се случва изключително лесно посредством лост под седалката. Функцията позволява да изберете най-удобния за вас ъгъл, като осигурите на тялото си необходимия комфорт по време на работа.

 


Регулируем люлеещ механизъм

Допълнително удобство за своите ползватели моделът TRIM предоставя благодарение на регулируем люлеещ механизъм. Активирането на тази екстра се случва с едно просто движение, а дава безценни мигове за релакс в забързания ден. Когато сте готови отново да се заемете със своите задачи, застопоряването на стола се случва също толкова бързо и интуитивно.


Коригиране на височината

Опцията за коригиране на височината на креслото TRIM представлява още един довод в полза на избора ви. Така безпроблемно можете да персонализирате стола спрямо ръста и предпочитанията си, както и бързо да го промените, ако се налага да бъде използван от друг. Функцията е леснодостъпна благодарение на вградения в стола газов амортисьор.


Лесно 360-градусово завъртане

В забързаното и натоварено ежедневие имате нужда от мобилност? Готово! Офис креслото TRIM осигурява възможността за 360° завъртане и в двете посоки без никакви усилия. Независимо дали ви се налага да търсите документи, или да стигнете спешно до телефона – безпроблемното и бързо завъртане е ваш верен съюзник.


Стабилна основа от алуминий

Надеждността на офис креслото TRIM се допълва от основа тип звезда. Изработена от алуминий, който гарантира дълги години експлоатация и издръжливост, основата деликатно завършва модернистичната визия чрез своя металически отблясък. Креслото TRIM, той разполага със силиконови колелца, които позволяват лесно и безшумно придвижване из помещението, без необходимостта от непрекъснато ставане.


Максимално натоварване: до 130 кг

Качествата на офис стола са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда. Потопете се в мекотата на вашия стол и се убедете в здравината му. Освободете съзнанието и отпуснете тялото си - вашият комфорт е гарантиран.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Продуктите от серия офис столове и кресла Carmen са комплектувани и опаковани в разглобен вид, което позволява лесното им транспортиране. Подробен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтажа и демонтажа ще намерите приложени в опаковъчния кашон. Моля, следвайте стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия продукт.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

14653
28.50 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
70 см
Ширина
71 см
Тип стол
Президентски
Тип на база
Алуминий
Материал подлакътници
Естествена кожа , Еко кожа
Цялостна височина
123 - 126 см
Дълбочина седалка
47 см
Височина седалка от земята
45 - 48 см
Дължина облегалка
78 см
Коригиране височина
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
130 кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Мултиблок - заключване в различни позиции
Заключване седалка и облегалка в различни позиции
Да
Материал гръб
еко кожа
Материал лицева част
естествена кожа
Диаметър на звезда
70 см
Тип колелца
силиконови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
72 x 74 x 111- Тегло- 28.5 кг.-