Посетителски стол Carmen 1700 - черен 15259
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Посетителски стол Carmen 1700 - черен 15259

Хромираната конструкция на посетителски стол Carmen 1700 гарантира стабилност на всеки, който седне на него. Седалката е облечена в приятна на допир дамаска, а облегалката е изработена от висококачествена мрежа, която позволява циркулация на въздуха. Този посетителски стол има вградена подвижна маса, затова е подходящ за зали за събития, конференции, лекции и други. Включени колела в окомплектовката, които вие избирате дали да сложите за по-голяма мобилност.
237,60 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Удобство и елегантност

Посетителският стол Carmen 1700 ще ви спечели със своя компактен и практичен дизайн. Приятната му и дискретна визия го прави предпочитано решение за всякакъв тип зали за събития, обучения, презентации и други. Седалката му е удобна, покрита с висок клас дамаска. За по-голям комфорт на седящия облегалката е облечена с мрежа, която гарантира добра проветривост и не позволява спарване дори и при по-продължителен престой. Моделът разполага с подвижна масичка за повече удобство. Основата на Carmen 1700 e хромирана и осигурява здравината и стабилността му. В случай че предпочитате да имате по-голяма мобилност, в комплекта са включени 4 броя полипропиленови колелца, които може да поставите допълнително. Те са подходящи за меки настилки и ще ви дадат свобода на движение, без да се налага да ставате.


 

Комфортни подлакътници

Удобството на ръцете е основен приоритет по време на дълги събития и курсове, в които се изисква водене на записки. Carmen 1700 се грижи за това благодарение на полипропиленови подлакътници, които носят стабилност и добра опора. Така може спокойно да се потопите в материята, без да се тревожите за натрупването на излишна умора.


Подвижна масичка

Полипропиленовата масичка на стола дава пространство за документи или лаптоп. Тя се отмества встрани и надолу, а се повдига лесно и бързо, чрез изтегляне под ъгъл 90 градуса. За по-добра организация на пространството на нея е предвидено място за химикалка. Към масата има и допълнителна поставка за чаша, която ще ви даде възможност да поставите любимата си напитка, без да заемате от полезната работна площ.


Максимално натоварване: до 120 кг

Качествата на посетителския стол са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда. Потопете се в мекотата на вашия стол и се убедете в здравината му. Освободете съзнанието и отпуснете тялото си - вашият комфорт е гарантиран.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Продуктите от серия посетителски столове Carmen са комплектувани и опаковани в разглобен вид, което позволява лесното им транспортиране. Подробен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтажа и демонтажа ще намерите приложени в опаковъчния кашон. Моля, следвайте стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия продукт.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

15259
10.60 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
67 см
Материал
Дамаска , Мрежа
Тип стол
Посетителски
Материал подлакътници
Полипропилен
Цялостна височина
77 см
Дълбочина седалка
43 см
Височина седалка от земята
42 см
Дължина облегалка
35 см
Крака - материал
Хром
Подлакътници
Да
Максимално натоварване
120 Кг
Масичка за писане
Да
Ширина с подлакътници
66 -71 см
Тип колелца
Силиконови - подходящи за твърда настилка
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
57 x 22 x 95- Тегло- 10.6 кг.-
Поставка за чаша
Да
Брой масички
1 бр.
Материал масичка
Полипропилен
Материал облегалка
Мрежа