Посетителски стол Carmen 1131 LUX -  тъмносин 7245
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Посетителски стол Carmen 1131 LUX - тъмносин 7245

Посетителски стол 1131 LUX от серия посетителски столове Carmen е елегантен здрав стол, изработен от качествена еко кожа. Седалката и облегалката са меки и широки, а краката са метални, прахово боядисани.
86,40 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Класика в черно

Посетителски стол Carmen 1131 LUX е елегантен стол, който е подходящ за обзавеждане на различни помещения – от дома и офиса до заседателни, семинарни или лекционни зали. Отличава се с двойно подсилена рамка, която е гаранция за издръжливост и сигурност при експлоатация. Седалката и облегалката са облицовани с висококачествена еко кожа, която се поддържа изключително бързо и лесно. Удобството на стол Carmen 1131 LUX е гарантирано от мекия пълнеж, широката седалка и ергономичната облегалка. Краката на стол Carmen 1131 LUX са изработени от надежден прахово боядисан в цвета на кожата метал. Снабдени са с предпазни тапички, които защитават подовата настилка от нараняване. Класически дизайн, удобство, практичност, стабилност и достъпна цена – това са основните предимства на стол Carmen 1131 LUX.


Максимално натоварване: до 110 кг

Качествата на посетителския стол са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда. Потопете се в мекотата на вашия стол и се убедете в здравината му. Освободете съзнанието и отпуснете тялото си - вашият комфорт е гарантиран.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

7245
5.60 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
55 см
Материал
еко кожа
Тип стол
Посетителски
Материал серия
Premium
Цялостна височина
82 см
Дълбочина седалка
45 см
Височина седалка от земята
45 см
Дължина облегалка
37 см
Крака - материал
Метал , Праховобоядисан метал
Подлакътници
Не
Максимално натоварване
110 кг
Ширина седалка
53 см
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
82 x 53 x 55- Тегло- 5.6 кг.-