Ергономичен стол SLIGO LUX - черен 14651
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ергономичен стол SLIGO LUX - черен 14651

Първа класа при офис столовете – това предлага ергономичен стол SLIGO LUX. Неговият дизайн съчетава изискан стил и невероятно удобство. Изработен от естествена кожа и здрава алуминиева база, той се отличава с елегантен вид и създава усещане за лукс и авторитет. Моделът предлага изключително богат набор от функции, чрез които може да регулирате почти всяка част от него – подлавник, лумбална опора, подлакътници, наклон на облегалката и дори дълбочина на седалката.
864,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Авторитетен и модерен стол

Изисканата осанка на ергономичния стол SLIGO LUX със сигурност ще ви спечели от пръв поглед. Модерният и авторитетен дизайн на стола го правят подходящ както за офиси, така и за работен кът или кабинет у дома. Столът съчетава редица функции, които гарантират изключителния комфорт на седящия, без това ни най-малко да нарушава неговите първокласни визуални качества. На удобната облегалка е добавен подглавник. И двете са с приятни естествени извивки, гарантиращи оптимална позиция на тялото при продължително седене. Наред със стандартните възможности за промяна на височината и позицията на подлакътниците, SLIGO LUX дава ви повече - настройка на лумбалната опора, дълбочината на седалката или пък височината на подглавника.


Материали с безкомпромисно качество

Ергономичният стол SLIGO LUX е изработен от материали с безкомпромисно качество и визия. Седалката и облегалката са покрити с естествена кожа, гарантираща комфорт и дълготрайност. Полипропиленовите подлакътници са с компактна форма и допълват изчистения дизайн. Базата е алуминиева, което гарантира нейната стабилност и надеждност. Силиконовите колелца пък позволяват безпроблемното придвижване на стола.


Регулируем подглавник

Подглавникът на SLIGO LUX е покрит с гладка и приятна на допир естествена кожа. Той е разположен по цялата ширина на облегалката и следва нейната естествена извивка. За гарантирането на пълно удобство, подглавникът се регулира във височина чрез издърпване.


4-измерна корекция на подлакътниците

Столът SLIGO LUX осигурява възможност за 4D регулиране на подлакътниците. Корекцията във височина се извършва чрез бутон под самия подлакътник. Можете бързо и лесно с едно движение да променяте също ъгъла им (наляво - надясно), позицията (напред-назад), а ако желаете да коригирате и разстоянието между тях. Това дава максимално удобство и различни възможности съобразно нуждите на седящия.


Корекция на лумбалната опора

Лумбалната опора на SLIGO LUX е вградена в неговата облегалка. Регулирането ѝ се извършва посредством копче, което се плъзга нагоре-надолу. Това позволява нейното фиксиране в най-удобната за тялото позиция.


Мултиблок механизъм

Мултиблок механизмът, с който е оборудван моделът, осигурява възможност за заключване в различни позиции. Това улеснява фиксирането на точно определен подходящ за вас ъгъл, без да се налага да го настройвате отново и отново. Ако пък искате да върнете стола в първоначалната му позиция, корекцията става чрез ръчка вдясно под седалката.


Люлеещ механизъм

В случай че поискате да се отдадете на няколко минути за релакс, ергономичният стол SLIGO LUX разполага с люлеещ механизъм. Активирането на функцията се случва отново посредством лоста под седалката отдясно. Силата на люлеене пък се регулира чрез завъртане на кръглия механизъм под седалката.

Регулиране на дълбочината на седалката

Като ергономичен стол от най-висок клас, SLIGO LUX предлага и още – възможност за регулиране дълбочината на седалката. Промяната става с едно просто движение. Благодарение на тази функция седящият получава допълнителен параметър, по който да персонализира стола си и да постигне максимално здравословна позиция за своето тяло.


Коригиране на височината

Ако желаете да регулирате височината на стола си, ергономичният модел SLIGO LUX ви дава тази възможност. В най-ниската си позиция седалката му е разположена на 43 см от земята, а в най-високата – 52. Корекцията се случва плавно благодарение на вградения газов амортисьор. Чрез монтираната под седалката ръчка може да настроите стола си така, че да се чувствате максимално комфортно.


Въртене на 360°

SLIGO LUX разполага 360-градусово завъртане и в двете посоки. Функцията дава необходимата свобода на движение и пести ценно време в забързаното работно ежедневие.


Алуминиева основа и силиконови колелца

Основата на SLIGO, изработена от алуминий, придава необходимата му здравина. Силиконовите колелца гарантират безшумно придвижване особено по твърди настилки, като не ги надраскват и не оставят следи.


Максимално натоварване

Винаги избирайте офис стол според структурата на вашето тяло. SLIGO LUX е модел, способен да издържи на голямо натоварване до 130 кг. Спазването на това ограничение гарантира безпроблемното функциониране на всички механизми.


Компактна опаковка

Всички офис столове се изпращат в разглобен вид, внимателно опаковани за лесно и безпроблемно транспортиране. Към кашона ще получите списък на съставните части и инструкция за монтаж. Моля следвайте стъпките описани в нея.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

14651
22.30 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
58 см
Ширина
70 см
Тип стол
ергономичен
Тип на база
Алуминий
Материал подлакътници
Полипропилен
Цялостна височина
114 - 123 см
Дълбочина седалка
48 см
Височина седалка от земята
42 - 49 см
Дължина облегалка
72 см
Коригиране височина
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
130 кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Мултиблок - заключване в различни позиции
Лумбална опора
Да
Коригиране на височината на подлакътниците
Да
Материал гръб
еко кожа
коригиране на ъгъла на подлакътниците
Да
Материал лицева част
естествена кожа
Заключване седалка в различни позиции
Да
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Коригиране на дълбочина на седалка
Да
Изнасяне и прибиране на подлакътниците (напред и назад)
Да
Диаметър на звезда
70 см
Коригиране на разстоянието между подлакътниците
Да
Тип колелца
силиконови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
65 x 39 x 97- Тегло- 22.3 кг.-