Ергономичен стол Carmen 7574 - крем 14648
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ергономичен стол Carmen 7574 - крем 14648

Ергономичният стол Carmen 7574 се отличава с модерен дизайн и висококачествена изработка. Той ще ви осигури невероятно удобство благодарение на дългия списък от функции, които притежава. Сред тях са регулируеми подлакътници и подглавник, заключване на седалка и облегалка в различни позиции, люлеещ механизъм и промяна на дълбочината и височината на седалката.
838,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Ергономичен стол All-in-one

Ергономичният стол Carmen 7574 се отличава с изключително стилна съвременна визия. Дизайнът му е едновременно модерен и ненатрапчив, създава усещането за лекота и надеждност благодарение на светлите корпуси и мрежестата структура. Дългият списък с функции дава отговор и на най-взискателния вкус. Да си го кажем – трудно ще се сетите за нещо, което този модел да не притежава.

 


Лекота и надеждност

Базата е от полипропилен, чиито характеристики ви гарантират лек и едновременно с това здрав стол, устойчив на износване. Седалката е изработена от мрежеста материя – чудесен избор за постигането на максимален комфорт и проветривост на тялото.


3D регулируем подглавник

За да сте сигурни, че ви очаква най-доброто изживяване, избирайки ергономичния стол Carmen 7574, е важно да отбележим и наличието на подглавник. Той отново е решен в основните материали – полипропиленов корпус и мрежа, лек, лесен за регулиране и едновременно с това комфортен. Може да променяте позицията му в 3 направления - ъгълът се реуглира от основата и от облегалката, а височината чрез издърпване. 


3D интуитивно регулиращи се подлакътници

Едва ли ще ви изненадаме – подлакътниците се регулират на практика във всички посоки – гаранция за пълен комфорт. Дали ще решите да ги преместите напред/назад, настрани или във височина – столът ви е насреща!


Люлеещ механизъм

Ергономичният стол Carmen 7574 ще ви изненада приятно и със специалния auto weight-sensing механизъм. Благодарение на тази функция моделът позволява люлеене с автоматично настройване според тежестта на седящия и възможност за фиксиране в изправена позиция.


Заключване в различни позиции

Допълнителното удобство е гарантирано благодарение на заключването на облегалката в различни позиции. Да, наред с често срещаното заключване в изправено положение, Carmen 7574 ви дава повече – опцията да я фиксирате под наклон. Това се случва съвсем лесно посредством деликатен „палец“ вляво под седалката, която също променя своята позиция. Удобно, нали?


Седалка с регулируема дълбочина

Сред най-големите предимства e възможността за регулиране дълбочината на седалката от 46 до 50 см. Тази специфична функция на стола позволява да пасне на тялото ви и да ви осигури удобството, за което сте мечтали.


Коригиране на височината

Столът позволява лесно и бързо коригиране на височината в рамките на 10 см (43-53 см от земята) спрямо вашите потребности. Така на практика можете да персонализирате стола си, както и да го коригирате, в случай че се наложи да бъде използван от Ваш колега или друг член на семейството.


Лесно 360-градусово въртене

Ергономичният стол Carmen 7574 ви дава възможност за пълна свобода на движение благодарение на опцията за 360-градусово въртене. Така всичко около вас ще е леснодостъпно, а вие ще можете да организирате оптимално и удобно работното си ежедневие.


Здрава основа и силиконови колелца

Общият диаметър на основата e 70 см, което гарантира необходимата стабилност и едновременно с това компактност. Материалът отново е полипропилен, което дава на модела цялостност по отношение на дизайна и го прави завършен като визия. Силиконовите колелца пък се движат лесно, плавно и безшумно, за да ви спестят допълнително напрежение през дългия работен ден.


Максимално натоварване

Винаги избирайте офис стол според структурата на вашето тяло. Carmen 7574 е модел, способен да издържи на голямо натоварване до 130 кг. Спазването на това ограничение гарантира безпроблемното функциониране на всички механизми.


Компактна опаковка

Всички офис столове се изпращат в разглобен вид, внимателно опаковани за лесно и безпроблемно транспортиране. Към кашона ще получите списък на съставните части и инструкция за монтаж. Моля следвайте стъпките описани в нея.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

14648
20.90 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
69 см
Материал
мрежа
Тип стол
ергономичен
Тип на база
Полипропилен
Материал подлакътници
Полипропилен
Цялостна височина
120 - 130 см
Височина седалка от земята
43 - 53 см
Дължина облегалка
77 см
Дълбочина на регулируема седалка
46 - 50 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
130 кг
Тип механизъм
Auto weight-sensing - с функция за люлеене с автоматично настройване според тежестта на седящия и възможност за фиксиране в изправена позиция
Коригиране на облегалка за глава
Да
Коригиране на височината на подлакътниците
Да
коригиране на ъгъла на подлакътниците
Да
Заключване седалка в различни позиции
Да
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Коригиране на дълбочина на седалка
Да
Изнасяне и прибиране на подлакътниците (напред и назад)
Да
Диаметър на звезда
70 см
Ширина с подлакътници
65 см
Тип колелца
силиконови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
65 x 37 x 91- Тегло- 20.9 кг.-