Ергономичен стол Carmen 7583 - черен 14604
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ергономичен стол Carmen 7583 - черен 14604

Ергономичният стол Carmen 7583 се отличава с модернистичен дизайн, който комбинира удобни извивки и голям брой функции за регулиране, за да осигури максимален комфорт и в най-дългите работни дни. Моделът позволява да променяте височината и позицията на подлакътниците, да настроите подглавника, дълбочината на седалката, както и да заключвате под ъгъл облегалката.
635,04 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Впечатляваща визия и функционалност

Ергономичният стол Carmen 7583 впечатлява с модерни линии и висока функционалност. Той предлага ненадминато удобство и впечатляващ дизайн, което го прави точния избор за натовареното работно ежедневие. Разнообразните опции за персонализиране като промяна на височина и дълбочина на седалката, регулиране на подглавник и подлакътници, както и люлеещ механизъм, със сигурност ще ви убедят, че този модел е за вас.

 


Високо качество и надеждност

За изработката му са използвани висококачествени материали. Седалката и облегалката му са покрити с износоустойчива мрежа, която освен дългосрочна експлоатация осигурява добра циркулация на въздуха. Изработените от полипропилен подлакътници, допълват цялостната визия. Гаранция за дългосрочната експлоатация е стабилната основа от алуминий.


3D регулиране на подглавника

Подглавникът се регулира лесно и бързо в 3 направления. Ъгълът се коригира от основата и от облегалката, а височината - чрез издърпване. Така може да постигнете максимално удобство и да се радвате на стабилна опора за врата и главата си. Нещо повече – подглавникът е изработен от мрежеста материя, която позволява свободна циркулация на въздуха и не допуска спарване.


Корекция на подлакътниците в 3 направления

Подлакътниците предлагат 3D регулиране. Корекцията на височината се случва чрез натискането на копче под самите подлакътници. Ъгълът, както и промяната на позицията напред-назад стават посредством издърпване в съответната посока. Така за секунди може да нагласите опората на ръцете и да им осигурите оптимално удобство в зависимост от потребностите.


Фиксирана лумбална опора

Наред с другите екстри, ергономичният стол Carmen 7583 разполага и с фиксирана лумбална опора. Тя осигурява правилна позиция за гърба, а благодарение на мрежата, с която е покрита, гарантира комфорта на тялото дори и при продължително седене. Така можете да сте сигурни, че дългите часове работа няма да се отразят на здравето ви и ще имате тонус и енергия за забавления в свободното време.


Мултиблок механизъм

Мултиблок механизмът на ергономичния офис стол Carmen 7583 ви дава възможност за лесна промяна и заключване в съответната позиция. Това носи допълнително удобство в зависимост от потребностите и настроението на ползвателя. Разбира се, с едно движение може да върнете стола в изходно положение.


Регулируем люлеещ механизъм

Ако по време на работа пожелаете да се отпуснете, Carmen 7583 ви осигурява тази екстра. Регулируемият люлеещ механизъм се включва чрез дискретен „палец“ вдясно от седалката, а силата на движение се коригира чрез кръгъл механизъм под нея. Така може лесно да се отдадете на кратък релакс, бързо да върнете стола в изправена позиция и да продължите с текущите си задачи.


Регулиране на дълбочината на седалката

Моделът разполага и с възможност за регулиране дълбочината на седалката (45-50 см). Корекцията е лесна и се извършва чрез изтегляне напред-назад, докато е натиснат „палец“ вляво от седалката. Тази функция осигурява още една степен по-висок комфорт и се грижи за удобството и правилната позиция на седящия на ергономичния офис стол.


Лесно коригиране на височината

Carmen 7583 може да бъде регулиран и във височина. В най-ниската си позиция седалката се намира на 43 см от земята, в най-високата на 53 см. В рамките тези 10 см може да пригодите стола си така, че да пасне идеално на вашия ръст и навици само с едно натискане на дискретен „палец“, намиращ се вдясно под седалката. Движението е плавно благодарение на газовия амортисьор.


Въртене на 360°

Столът предоставя пълна свобода на движение благодарение на 360-градусовото въртене. Това ви дава още едно допълнително улеснение в динамичното работно ежедневие. Функцията осигурява необходимата мобилност като пести ценни минути – независимо дали имате да обсъдите спешен въпрос с колегата в съседство или трябва да откриете важен документ в шкафа зад вас.


Алуминиева основа и силиконови колелца

Алуминиевата основа допълва цялостната му футуристична визия, като внася и свеж визуален акцент с металния си отблясък. Високата издръжливост на материала гарантира стабилността на Carmen 7583. Идеален завършек представляват силиконовите колелца, които правят придвижването лесно и безшумно дори и на гладки настилки.


Максимално натоварване: до 130 кг

Функциите и качествата на стола са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда. Потопете се в мекотата на вашия стол и се убедете в здравината му. Освободете съзнанието и отпуснете тялото си - вашият комфорт е гарантиран.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Продуктът е комплектуван и опакован в разглобен вид, което позволява лесното му транспортиране. Подробен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтажа и демонтажа ще намерите приложени в опаковъчния кашон. Моля, следвайте стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия продукт.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

14604
20 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
65 см
Материал
мрежа
Тип стол
ергономичен
Тип на база
Алуминий
Материал подлакътници
Полипропилен
Цялостна височина
107-127 см
Височина седалка от земята
43-53 см
Дълбочина на регулируема седалка
45-50 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
130 кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Мултиблок - заключване в различни позиции
Коригиране на облегалка за глава
Да
Лумбална опора
Да
Коригиране на височината на подлакътниците
Да
коригиране на ъгъла на подлакътниците
Да
Заключване седалка в различни позиции
Да
Заключване облегалка в различни позиции
Да
Коригиране на дълбочина на седалка
Да
Изнасяне и прибиране на подлакътниците (напред и назад)
Да
Диаметър на звезда
70 см
Ширина с подлакътници
74 см
Тип колелца
силиконови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
64 x 46 x 74- Тегло- 22 кг.-