Работен офис стол Carmen 7061 - черен 14605
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Работен офис стол Carmen 7061 - черен 14605

Работният офис стол Carmen 7061 е практичен и комфортен модел в модерен стил. Той е с голяма седалка, извита удобна облегалка и люлеещ механизъм, който се регулира автоматично спрямо тежестта на тялото.
302,40 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Практичен и модерен

Работният офис стол Carmen 7061 притежава модерна и изчистена визия. Широката му седалка, покрита с висококачествена дамаска, го прави практичен и комфортен за всеки, но особено подходящ за по-едри хора. Мрежестата облегалка има приятни извивки, които следват естествената форма на гърба, а благодарение на добрата си проветривост не позволява спарване. Основата и подлакътниците са стабилни и елегантни, изработени от полипропилен. Наред с естетическите си качества, моделът предоставя редица функционалности, които го превръщат в предпочитано решение както за офиса, така и за работния кът у дома.


Елегантни подлакътници

Работният офис стол разполага с фиксирани подлакътници, изработени от полипропилен. Извитата им форма ги прави изключително практични и удобни. Елегантната им извивка пък добавя уникален щрих към цялостната визия на модела.


Опора за гърба

Стабилната и здравословна позиция на тялото е ключова при дълги часове в статична поза. Carmen 7061 разполага с лумбална опора, която гарантира комфорта на седящия. Тя е изработена от полипропилен и деликатно допълва общия му дизайн.


Автоматично настройване според теглото

Столът разполага с люлеещ механизъм, който се регулира автоматично според тежестта на седящия. Т. нар. auto weight-sensing функция ви позволява да се отпуснете назад и да сте спокойни, че столът ще ви залюлее точно толкова, колкото трябва. Допълнителното предимство е, че може да предоставите стола си на колега и не трябва да настройвате наново силата на движение.


Коригиране на височината

Възможността за промяна във височината спрямо личните предпочитания и спецификите на тялото е особено важна за работните столове. Carmen 7061 може да се регулира плавно и лесно благодарение на вградения газов амортисьор. Корекцията става посредством лост под седалката. В най-ниската си позиция седалката се намира на 42 см от земята, като може да се повдигне до 51 см.


360-градусово въртене

Опцията за завъртане на пълен оборот и в двете посоки предоставя несравнима свобода по време на работния процес. Безпроблемното достигане до важни документи или до бюрото на колега се случва за секунди и не изисква да ставате.

 


Надеждна основа

Основата тип звезда, изработена от полипропилен, добавя необходимата здравина и надеждност. Моделът е оборудван и с полипропиленови колелца, които са особено подходящи за меки настилки като килими и мокети.


Максимално натоварване: до 100 кг

За да сте максимално удовлетворени от вашия офис стол, винаги избирайте модела спрямо структурата на собственото си тяло. Подходящият стол осигурява комфорт през целия работен ден и поддържа коректна структура на тялото. Не забравяйте, че прекалено малкият и несъобразен с вашите особености стол може да даде негативно отражение върху собственото ви здраве. Не правете компромиси със себе си!


Компактен пакетаж и лесно транспортиране

Продуктите от серия офис столове Carmen се доставят в кашон, в разглобен вид, с подробна инструкция за монтаж. Изключително важно е спазване на реда при сглобяване описан в инструкцията.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

14605
11.30 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
60 см
Материал
Мрежа , Дамаска
Тип стол
Работен стол
Тип на база
Полипропилен
Материал подлакътници
Полипропилен
Цялостна височина
93-102 см
Дълбочина седалка
46 см
Височина седалка от земята
42-51 см
Дължина облегалка
51 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
100 кг
Регулируем люлеещ механизъм
Да
Тип механизъм
Auto weight-sensing - с функция за люлеене с автоматично настройване според тежестта на седящия и възможност за фиксиране в изправена позиция
Лумбална опора
Да
Диаметър на звезда
64 см
Ширина с подлакътници
63 см
Тип колелца
полипропиленови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
62 x 30 x 62- Тегло- 11.3 кг.-