Работен офис стол Carmen 7034 М - черен 14719
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Работен офис стол Carmen 7034 М - черен 14719

Работният стол Carmen 7034 М е практичен модел с подлакътници и газов амортисьор за регулиране на височината. Изработен е от здрава текстилна мрежа и стабилна полипропиленова основа с колелца.
106,56 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Съвременен и изчистен дизайн

Carmen 7034 М е удобен работен стол с модерна и изчистена визия, който лесно може да се впише в различна офис среда. Той е с широка облегалка, изработена от здрава и еластична мрежа, която пропуска въздуха и осигурява комфорт през всеки сезон, без значение колко продължително седите на своя стол. Леко извитата форма на облегалката в лумбалната област създава още по-голямо удобство за гърба. Моделът е с дълбока седалка от текстилна мрежа и мек пълнеж.


Удобни подлакътници

За да се чувствате по-удобно на работното място, офис столът Carmen 7034 М разполага с широки подлакътници, които гарантират комфорт за ръцете. Те са изработени от здрав полипропилен в черен цвят.


Коригиране на височината

Работният стол Carmen 7034 М е с вграден газов амортисьор, което позволява да регулирате височината на седалката от земята от 40 до 52 см. Така, бързо и лесно, с помощта на лоста отдолу може да настроите стола според вашия ръст, като го вдигнете или свалите до желаното ниво. 


Завъртене на 360º

Carmen 7034 М ви дава пълна свобода на движенията благодарение на възможността за завъртане на 360º. Това улеснява ежедневието в офиса и ви позволява да се обърнете, в която и да е посока, без да се налага да ставате от своето място.


Стабилна основа с колелца

Базата на работния стол Carmen 7034 М е изработена от полипропилен. Неговата основата под формата на звезда осигурява стабилност, а колелцата ѝ ви правят мобилни и улесняват преместването на стола.  


Максимално натоварване до 100 кг.

Работният стол Carmen 7034 М е проектиран да носи максимално натоварване до 100 кг. Винаги избирайте стола, така че да отговаря на вашия ръст, за да се чувствате добре в него и да го ползвате дълго и безпроблемно.


Опаковка и монтаж

За да се избегнат повреди при транспорта, всички офис столове Carmen се изпращат разглобени и добре опаковани. В кашона ще намерите подробни инструкции за монтаж. Моля, спазвайте стъпките указани в тях.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

14719
9.30 kg
Техническо описание
Гаранция
24 месеца
Дълбочина
56 см
Материал
мрежа
Тип стол
Работен стол
Тип на база
Полипропилен
Материал подлакътници
Полипропилен
Цялостна височина
86 - 98 см
Дълбочина седалка
47 см
Височина седалка от земята
40 - 52 см
Дължина облегалка
46 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
100 кг
Тип механизъм
Газов механизъм за регулиране на височината
Диаметър на звезда
54 см
Ширина с подлакътници
60 см
Тип колелца
полипропиленови
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
51 x 19 x 58- Тегло- 9.3 кг.-