Трапезен стол ROMNEY - пясъчен XV 14993
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Трапезен стол ROMNEY - пясъчен XV 14993

Трапезният стол ROMNEY е чудесен пример за модерно обзавеждане, което предлага изчистен и стилен дизайн. Краката му за изработени от праховобоядисан метал, седалката му е облечена в приятна на допир дамаска, а за гърба му е използвана кожа.
241,92 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Модерна визия и комфорт

Ако търсите изчистени линии и модерна визия, трапезният стол ROMNEY е идеален за вас. Комфортът му се долавя още от пръв поглед. Моделът се отличава с широка и удобна седалка, естествено допълнена от облегалка с приятна извивка. Надеждната и стабилна основа дава логичен завършек на елегантния стил на ROMNEY и го прави точното решение за хора с естетичен вкус.


Високо качество и стабилност

За изработката на стол ROMNEY производителите са заложили на материали с високо качество. Предната част на седалката и облегалката са покрити с мека на допир и с висока износоустойчивост дамаска, а гърбът е от кожа. Краката на стола са изработени от праховобоядисан в черно метал. Със своя изчистен дизайн те изцяло допълват визията и едновременно с това гарантират дълги години стабилност и здравина.


Разнообразни комбинации

В случай, че търсите перфектната комбинация за вашата трапезария, Мебели Carmen имат интересни предложения за вас. Дали ще се спрете на масата с нестандартна основа DIGORA L, или на масивния модел KRAG, със сигурност ще впечатлите гостите си. Ако пък сте готови за изтънчена елегантност – маса TARNOW ви очаква.


Максимално натоварване: 120 кг

Всеки един трапезен стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия трапезен стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Трапезни столове Carmen са комплектувани и опаковани в разглобен вид в компактни опаковки, които се транспортират лесно и удобно. Към всеки стол има приложен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтаж и демонтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

14993
14.95 kg
Техническо описание
Височина
86 см
Дълбочина
50 см
Ширина
52 см
Материал
Дамаска , Еко кожа
Тип стол
Трапезен
Дълбочина седалка
44 см
Височина седалка от земята
50 см
Дължина облегалка
41 см
Максимално натоварване
120 Кг
Ширина седалка
50 см
Материал - седалка
Дамаска
Материал - крака/база
Праховобоядисан метал
Брой опаковки
2 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
57 x 57 x 95- Тегло- 20.6 кг.- К-во единици- 4 бр.
Размер опаковка 2 (ВхШхД см)
49 x 55 x 63- Тегло- 9.3 кг.- К-во единици- 4 бр.