Трапезен стол BUXTON - оранжев MJ 1 14968
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Трапезен стол BUXTON - оранжев MJ 1 14968

Трапезният стол BUXTON е удобен модел с елегантен и стилен дизайн, който ще се впише с лекота в интериора на изисканите ресторанти и ще създаде усещане за лукс във всеки дом. За изработката му е използвана дамаска и праховобоядисан метал за краката. За още по-голям комфорт, моделът предлага и функция за завъртане на 360°.
381,60 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Търсите перфектния стол за вашата трапезна маса?

Толкова свеж, толкова готин! Със съвременен и елегантен дизайн, това е трапезният стол BUXTON. Интересната му форма и фини детайли по седалката и облегалката му придават стилния и завършен вид. Освен несравним комфорт и стабилна основа, моделът притежава и функция за въртене на 360°. Елегантният му силует се съчетава добре както с по-големи маси, така и с по-малки, кръгли или правоъгълни. BUXTON се предлага в различни цветове, които можете да съчетаете помежду им и да превърнете трапезарията или ресторанта си в стилно и уютно пространство.


Първокласна изработка

За да се гарантира стабилността и устойчивостта на модела, за направата му са използвани висококачествени материали. Краката са направени от праховобоядисан метал в черен цвят, а за горната част е използвана първокласна дамаска, устойчива на износване. Съчетанието им засилва усещането за комфорт и лукс.


Функция за въртене на 360°

Моделът предлага не само страхотна визия, но също така и удобна и иновативна функция за въртене на 360°. Седалката на BUXTON следва всяко ваше движение, което ви позволява да се обърнете бързо и лесно, в желаната посока, без да се налага да ставате от своя стол.


Перфектна комбинация

Трапезният стол BUXTON може да се съчетае отлично както с големи, така и с по-малки маси. Перфектната комбинация ще превърне всяко пространство в стилен и различен салон. Особено подходяща е маса PLOCK.


Максимално натоварване: 120 кг

Всеки един трапезен стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия трапезен стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.


Опаковка и транспортиране

Всички трапезни столове Carmen се изпращат добре опаковани в разглобено състояние, за да се улесни тяхното транспортиране и да се намали риска от повреди. В опаковката на стола ще откриете списък на съставните части, както и инструкции за монтаж и демонтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Техническо описание

14968
10.75 kg
Техническо описание
Височина
83 см
Дълбочина
65 см
Ширина
59 см
Тип стол
Трапезен
Дълбочина седалка
46 см
Височина седалка от земята
47 см
Дължина облегалка
36 см
Максимално натоварване
120 Кг
Ширина седалка
42 см
Материал - седалка
Дамаска
Материал - крака/база
Праховобоядисан метал
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
53 x 66 x 117- Тегло- 21.5 кг.- К-во единици- 2 бр.
Въртене на 360
Да