Работен офис стол Carmen 7035 М - черен 14722
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Работен офис стол Carmen 7035 М - черен 14722

Carmen 7035 М е практичен и удобен работен офис стол с подлакътници и възможност за регулиране на височината. Моделът е изработен от мрежа, еко кожа и стабилна полипропиленова база.
109,44 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Съвременен и практичен дизайн

Работният стол Carmen 7035 М е практично решение за всеки офис. Неговата изчистена визия и класическия черен цвят позволяват лесно да се впише в различен интериор. Моделът е с широка, комфортна седалка и удобни подлакътници. Облегалката на стола е изработена от здрава, еластична мрежа и еко кожа в горната част – комбинация, която му придава модерен и стилен вид.


Извити подлакътници

Сред предимствата на работния офис стол Carmen 7035 М са неговите подлакътници, чиито извивки ще осигурят по-голям комфорт за ръцете ви. Те, също като основата на модела, са изработени от полипропилен в черен цвят.


Коригиране на височината

Работният стол Carmen 7035 М е с вграден газов амортисьор, което дава възможност да регулирате неговата височина. Чрез лоста в дясно, може да вдигнете седалката му на разстояние до 50 см. над земята или да я свалите надолу според вашия ръст. В най-ниската позиция, тя ще бъде на височина 38 см.


Завъртане на 360º

С Carmen 7035 М имате пълна свобода на движенията благодарение на възможността за завъртане на 360º. Това ви позволява бързо да се обърнете, в която и да е посока, без да се налага да ставате от своето място.


Стабилна основа

Моделът е изработен със стабилна и здрава полипропиленова база. Основата на стола е под формата на звезда с колелца, което ви осигурява допълнително удобство и по-голяма мобилност в офиса. Колелцата са изработени също от полипропилен, което ги прави подходящи за меки подови настилки, като килими и мокети.


Максимално натоварване до 100 кг.

За да се чувствате добре в своя офис стол и да го ползвате дълго, той трябва да отговаря на вашия ръст. Работният стол Carmen 7035 М е проектиран да носи максимално натоварване до 100 кг.


Опаковка и монтаж

За да се избегнат повреди при транспорта, всички офис столове се изпращат разглобени и добре опаковани. В кашона ще намерите подробни инструкции за монтаж. Моля спазвайте стъпките указани в тях.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

14722
9.30 kg
Техническо описание
Дълбочина
54 см
Материал
Мрежа , Еко кожа
Тип стол
Работен стол
Тип на база
Полипропилен
Цялостна височина
91 - 103 см
Дълбочина седалка
43 см
Височина седалка от земята
38 - 50 см
Дължина облегалка
53 см
Коригиране височина
Да
Подлакътници
Да
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
100 кг
Тип механизъм
Газов механизъм за регулиране на височината
Диаметър на звезда
54 см
Ширина с подлакътници
55 см
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
51 x 17.5 x 58.5- Тегло- 9.3 кг.-