Проект Мулти Гнезда-945
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Проект Мулти Гнезда

0,00 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Временната промяна на позата на тялото води до различна психическа нагласа, намаляване на напрежението и стреса.

Гнездото повишава концентрацията и ефективността на работния процес.

Ергономичната полузатворена форма на Гнездото, в съчетание с природните материали, от които е изработено, водят до спокойствие, чувство за сигурност, провокират творческото мислене и помагат за достигане до нестандартни идеи и решения, свързани с дейността на фирмата.

Индивидуален проект - изготвя се според заданието и потребностите на всеки офис.

Персонализация, съобразена с дизайна на офиса.

Предложения за размери, и форми, съобразени с пространството в офиса.

Възможност за добавяне на различни мултимедийни устройства.

Възможност за добавяне на очила за виртуална реалност.

Възможност за изработване на Гнездо във форми и размери подходящи за поставяне на работна маса и стол на повече от две места (за брейн - сторминг сесии).

Неограничени възможности за избор на материали, форми и размери, според търсената функционалност. Цени от 1000 лв. без ДДС. Цените се калкулират съгласно изготвения проект.

Цените се калкулират съгласно изготвения проект.

Техническо описание

000000