Принтер Broter PJ 723,-414
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Принтер Broter PJ 723, мобилен,термален 600111

1222,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Наличието на USB интерфейс дава възможност за лесно и  удобно свързване към вашия компютър или лаптоп.

Той предлага решение за напълно преносим, с достатъчно малки размери, което го прави идеален за носене в джоба или да се монтира в превозното средство като част от цялостно мобилно решение.

PJ 723 може да печата със скорост до 8 страници в минута, с резолюция 300dpi върху предварително оразмерена хартия или непрекъсната ролка, като листата лесно могат да бъдат откъснати.

Поддръжка на размер А4 го прави идеален за фактури, отчети и доклади за доставка на услуги.

Широка гама от аксесоари са на разположение, за да персонализирате мобилниоя принтер според вашите изисквания.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ Печатане - директен термичен печат. USB интерфейс. Резолюция на печат 300 dpi. Скорост на печат - 8 стр. в минута. Поддръжка на Android, Windows, Mac, Linux и Citrix. Опционална литиево йонна батерия с голям капацитет за печат при отдалеченост от източник на захранване. Набор от аксесоари за персонализирано мобилно решение като комплект за монтиране в автомобил, зарядни устройства и предпазен калъф. Консуматив -хартия - РА-R-410 - А4 хартиена ролка или РА-С-411 - А4 отделни листа.

Печатане - директен термичен печат.

USB интерфейс.

Резолюция на печат 300 dpi.

Скорост на печат - 8 стр. в минута.

Поддръжка на Android, Windows, Mac, Linux и Citrix.

Опционална литиево йонна батерия с голям капацитет за печат при отдалеченост от източник на захранване.

Набор от аксесоари за персонализирано мобилно решение като комплект за монтиране в автомобил, зарядни устройства и предпазен калъф.

Консуматив -хартия - РА-R-410 - А4 хартиена ролка или РА-С-411 - А4 отделни листа.

Техническо описание

600111