Детска табуретка с ракла - черно-бяла крава 4729
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Детска табуретка с ракла - черно-бяла крава 4729

Детската табуретка с ракла и очарователен дизайн на черно-бяла крава ще донесе усмивки на лицата на малки и големи. Тя е чудесен начин да зарадвате своето дете и да му осигурите удобно място за сядане и допълнително пространство за съхранение на играчки.
154,80 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Оригинален дизайн и високо качество

Табуретката крава е прекрасно допълнение към детската стая на вашия малчуган. Тя е удобна за сядане благодарение на мекия пълнеж в горната част и е практична за прибиране на малки играчки. Изработена е от висококачествена и приятна на допир дамаска, здрав корпус и четири стабилни PVC крачета.


Практична ракла за съхранение

Във вътрешността на детската табуретка крава се крие малка ракла с размери 22 x 20 x 23 см. Тя се отваря като повдигнете горната част, която играе роля на капак. За да не се отваря лесно всеки път, когато се наклони табуретката, капакът е захванат с метална панта от едната страна и се затваря с велкро лепенка от другата.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

4729
5 kg
Техническо описание
Височина
34 см
Ширина
33 см
Материал
дамаска
Крака
PVC
Ракла - размери (Д x Ш x В)
22 x 20 x 23 см
Дължина
58 см
Ракла
Да
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
63 x 34 x 31- Тегло- 5 кг.-

Вижте също и: