Разклонител, 4 гнезда, 3.0 метра, с ключ 171309
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Разклонител, 4 гнезда, 3.0 метра, с ключ 171309

26,75 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Разклонител с 4 гнезда и ключ сив ANURA е с дължина кабел: 3 м, напрежение: 250V и за щита за деца. Максимална големина на тока 16А. Степен на защита от влага ІР 20. Не превишавайте максималното натоварване! При максимално натоварване, кабелът трябва да е напълно размотан. Изборът на разклонител е важен елемент от създаването на оптимална токопреносна мрежа. Няма съвременен дом, офис или гараж, в който да няма нужда от разклонители. Колкото и контакти да са предвидени в дадено помещение, винаги има повече уреди, които искаме да включим едновременно. В дигиталния свят, в който живеем, всичко се нуждае от електрическо захранване.

Техническо описание

171309