Бар стол Carmen 3082 - тъмно син 11340
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Бар стол Carmen 3082 - тъмно син 11340

Carmen 3082 е висок бар стол с удобна седалка, наподобяваща кресло. Моделът е изработен с мека дамаска и здрави крака от бук.
227,52 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Изтънчен дизайн и удобство

Бар стол Carmen 3082 е изключително стилен модел, който ще промени мнението, че бар столовете имат само красива визия, но са лишени от каквото и да е удобство. Моделът съчетава топлината на нежната на допир дамаска, мек пълнеж в областта на седалката и облегалката и естествен бук, от който е направена основа. Малки и фини детайли, които неусетно ще ви предизвикат да откриете нови нива на комфорт и удобство.


Максимално натоварване

Една от основните характеристики, на която трябва да обърнете внимание при закупуване на вашия нов стол е неговото максимално натоварване. Стабилната и масивна конструкция на бар стола е проектирана да издържи на максимално натоварване до 100 кг. За да може дълго и безпроблемно да се наслаждавате на своята нова мебел, винаги обръщайте внимание на тези показатели.


Компактна опаковка

За по-лесно транспортиране и пренасяне ще получите вашия нов бар стол в разглобен вид и внимателно опакован. Към него ще намерите приложен списък с отделните елементи, както и подробна и последователна инструкция за монтаж и демонтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

11340
8.06 kg
Техническо описание
Височина
98 см
Дълбочина
45 см
Ширина
49 см
Тип стол
Бар стол
Материал подлакътници
дамаска
Дълбочина седалка
37 см
Височина седалка от земята
72 см
Дължина облегалка
26 см
Подлакътници
Да
Максимално натоварване
100 кг
Материал - седалка
Дамаска
Материал - крака/база
Бук
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
62 x 28 x 50- Тегло- 8.06 кг.-

Вижте също и: