Бар стол Carmen 3085 - пясъчно 13714
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Бар стол Carmen 3085 - пясъчно 13714

Carmen 3085 е удобен и практичен бар стол със стилен и свеж дизайн, който се предлага в няколко цвята. Моделът е със стабилна основа, регулируема височина и стъпенка за краката.
178,56 лв.
С вкл. данък
Потребителят има право да се откаже в срок от седем работни дни от сключването на сделката с Алегро 2000 ООД . За повече информация посетете страницата ни с Условия за полване.
Цената на доставка се определя спрямо крайната цена. За поръчки над 50лв доставката за гр. София е безплатна. За поръчки над 250лв доставката за гр. София и извън него е безплатна.
Наличните начини на плащане са следните: В брой с наложен платеж, По банков път, Чрез банкова карта VISA или MasterCard.

Описание

Модерен и практичен

Бар столът Carmen 3085 е идеално допълнение за тези, които имат бар плот у дома, а също и подходящо решение за обзавеждане на заведения. Изработен е от хромирана основа, а облегалката и седалката са покрити с висококачествена дамаска. Моделът се отличава с удобен и модерен дизайн, и практична функция за регулиране на височината. С помощта на вградения газов амортисьор, може да променяте разстоянието на седалката от земята в границите от 61 до 81 см. За по-голям комфорт, столът предлага стъпенка за краката.


Стабилност и издръжливост до 100 кг

Carmen 3085 е модел със здрава и стабилна основа, която може да издържи максимално натоварване до 100 кг. За да сте сигурни, че столът отговаря на вашите нужди, винаги обръщайте внимание на характеристиката за допустима тежест и спазвайте оказаното ограничение за дълга и безпроблемна употреба.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Бар столът Cramen 3085 се изпраща внимателно опакован в разглобен вид, за да се избегнат повреди при транспортирането. В кашона ще намерите приложен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтаж и демонтаж.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

 

Техническо описание

13714
8.50 kg
Техническо описание
Височина
90 - 110 см
Дълбочина
49 см
Ширина
42 см
Материал
дамаска
Тип стол
Бар стол
Дълбочина седалка
35 см
Височина седалка от земята
61 - 81 см
Дължина облегалка
29 см
Газов амортисьор
Да
Максимално натоварване
100 кг
Коригиране на височината
Да
Материал - седалка
Дамаска
Материал - крака/база
Хром
Брой опаковки
1 бр.
Размер опаковка (ВхШхД см)
59 x 24 x 46- Тегло- 8.5 кг.-

Вижте също и: